Shaklee YES Program

Program YES Shaklee I Buat pertama kalinya, dalam sejarah Shaklee Malaysia ,syarikat telah mengumumkan 1 Program khas untuk golongan belia yang berminat dalam bidang keusahawanan dengan modal yang rendah tetapi bakal mendapat pulangan yang berganda.

YES singkatan kepada  (Youth Entrepreneur System), telah diperkenalkan pada awal Mei 2015 sehingga Oktober 2015. Usahawan baru, berpeluang menjadi Jutawan dalam masa 13 bulan sahaja sekiranya anda benar-benar follow system YES ini. Menarik bukan? Program ini hanya dikhaskan kepada usahawan baru ( ahli baru ) , bermula Mei 2015. Maknanya, bagi kami yang dah lama join ni tak berpeluanglah untuk mendapat keistimewaan ini.

Namun begitu, kami sangat-sangatlah berbesar hati sekiranya dapat membantu anda untuk ambil peluang ini. Sebab itulah suka saya kongsikan, agar anda dapat manfaat dari program yang sangat berbaloi ini.

Kalau anda nak tahu lagi, Program YES ada menawarkan 5 insentif yang sangat hebat bagi ahli yang mendaftar dari Mei 2015 hingga Oktober 2015 .

Anda akan dapat :

  • Sebotol VITALEA percuma bernilai RM88.75 bersempena 100 tahun usia Vita-Lea Shaklee

daftar-ahli-shaklee

  • 4 Pakej Produk Shaklee yang Hot-Seller dengan diskaun 5% setiap set

143088500473914

  • Hadiah tunai berganda ( gandaan 100% ). Untuk peserta yang memenuhi syarat 100% syarat EMI*. Contohnya jika melalui EMI anda layak menerima RM1000, tapi dengan YES program ni Shaklee akan gandakan 100% tunai tersebut. Maknanya anda akan dapat RM2000 pada bulan tersebut.
  • Pendapatan Tunai bulanan EXTRA sebanyak 10% – 50% setiap bulan selama 13 bulan.
  • Hadiah Tunai RM10K bagi mereka yang berjaya melengkapkan program YES selama 13 bulan.

images

Haa. Nampak tak?

Banyak kan Shaklee akan bagi pada peserta / ahli YES ni. Kalau gitu, saya sarankan pada anda, sahutla cabaran ni. Mana tau, rezeki anda. Dapat naik Master selama 13 bulan je. Sangat banyak tau insentif yang akan Shaklee beri selepas tu. Ok.

Jadi bagi anda yang nak jadi sebahagian dari kami, boleh terus whatsapp 011-32476100. Pastikan anda mendaftar dengan kumpulan SID yang terbaik di Malaysia.

Hubungi kami untuk maklumat lanjut : 011-32476100

  Kami adalah pengedar sah Shaklee . COD sekitar kawasan : SEGAMAT. ( id : 1073023 )

Whatsapp : Noreha : 011-32476100.

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/norehamahat@gmail.com

Juga penghantaran seluruh Malaysia melalui perkhidmatan kurier

DAFTR SHAKLEE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...