Kenapa Shaklee

Sekarang terlalu banyak makanan tambahan di pasaran. Kalau buka Facebook atau apa sahaja laman social, keluar iklan-ikan memaparkan makanan tambahan untuk kecantikan, untuk kurus, resdung dan banyak lagi. Ditambah dengan testimoni-testimoni dari pengguna, ramai yang terus terpikat.

Saya bukan anti dengan iklan-iklan tersebut. Terpulang pada niat penjual masing-masing. Bagi saya, kita perlu bertanggungjawab terhadap apa sahaja yang kita promote, kita jual kepada pelanggan kita.

Kenapa Shaklee?

Saya pengguna dan pengedar produk-produk Shaklee. 3 sebab utama saya terpikat dengan Shaklee pada penelitian pertama adalah :

-Shaklee – always Safe ( Sentiasa Selamat )

-Shaklee – always Green ( sentiasa Mesra Alam )

-Shaklee – always Work ( sentiasa Berkesan )

sentiasa selamat

Dan sebagai orang Islam, tentu sahaja isu Halal yang perlu dititik-beratkan. Shaklee HALAL. Dengan adanya statement itu, lagi mengukuhkan jiwa saya dan saya tidak berasa ragu untuk menggunakan Shaklee, seterusnya berkongsi kebaikan vitamin Shaklee.

sijil halal_2015

Macamana saya nak berkongsi kan kalau tidak  tahu kandungan Shaklee dan kebaikannya?

Shaklee ada menganjurkan kelas-kelas percuma dan berbayar. Jadi, ahli Shaklee tidak perlu takut kerana di dalam kelas tersebut, diajar dan diterangkan secara berperingkat kandungan Shaklee, kebaikan, siapa yang boleh mengambil suppliment tertentu dan siapa yang tak boleh, cara pengambilan dan sebagainya. Secara tak langsung sebenarnya, Shaklee mengajar kita supaya tahu dan faham dahulu sebelum mengambil sesuatu makanan tambahan. Kerana tahap ketahanan tubuh badan seseorang itu tidak sama .

bengkel nutrisi jb

Studio_20150627_130322

 Dengar sahaja syarikat MLM , pasti ramai yang mencebik bukan? Shaklee juga sebuah syarikat MLM. Tetapi, setelah saya mengkaji, Shaklee sebuah MLM yang adil juga patuh Syariah. Shaklee tidak akan memberikan bonus walaupun anda ramai downline sekalipun sekiranya tiada penjualan berlaku. Shaklee akan berikan bonus+++ , apabila kita menjual dan berusaha. Keuntungan dan komisyen akan diberikan berdasarkan nilai produk yang berjaya dijual.

Lagi satu, saya bergerak dalam Shaklee secara berkumpulan. Kumpulan kami bergerak secara online juga pertemuan demi pertemuan. Group kami memperkenalkan sebuah laman web iaitu iReach Shaklee ,bagi memastikan semua ahli mendapat maklumat dan bantuan yang terbaik dari semasa ke semasa. Kami juga ada Group Fb, Whatsapp untuk lebih cepat mendapat maklumat dan bertukar-tukar pendapat. Sekian dahulu.

Seronok tau menjadi sebahagian dari keluarga besar Shaklee. Untuk keterangan lanjut, amda boleh menghubungi saya di talian 011-32476100.

Kami adalah pengedar sah Shaklee Malaysia . Sekiranya anda berminat dengan produk-produk Shaklee, boleh hubungi saya ditalian : 011-32476100 . COD sekitar kawasan : SEGAMAT ( id : 1073023 )

Jadi bagi anda yang nak jadi sebahagian dari kami juga , boleh terus whatsapp 011-32476100. Pastikan anda mendaftar dengan kumpulan SID yang terbaik di Malaysia.

Whatsapp : NOREHA : 011-32476100.

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/norehamahat@gmail.com

Juga penghantaran seluruh Malaysia melalui perkhidmatan kurier 

TERIMA KASIH

DAFTR SHAKLEE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...