KEBAIKAN DAN KELEBIHAN HAND DISH WASH SHAKLEE || APA YANG BEST?

Hari ni saya sangat teruja nak cerita tentang Hand Dish Wash Sahklee . Maklumlah, orang baru belajar guna. Tu yang teruja?. Sebelum ini saya hanya gunakan Basic H yang glamor tu, untuk basuh pinggan dan kegunaan lain. Kali ni saya try jugak Dish Wash untuk basuh pinggan. Hasilnya.. wah, tidak mengecewakan!

Dah pakai,dah cuba baru boleh share kan..

Nak tahu, saya guna hanya beberapa titik sahaja. Tetapi, buihnya sangat banyak dan cepat hilangkan minyak. Tak perlu sental beriya-iya tau. Kalau sebelum ni, semasa gunakan pencuci jenama xxxx , licin sabun tu perlu di basuh betul-betul supaya tak melekat kat pinggan. Dengan Dish Wash ni, sangat berbeza tau.

Hand Dish Wash ni dia ada bau. Tapi bau nya soft sangat, segar. Tak menusuk hidung. Lembut di tangan dan tak panas. Lagi satu, yang membuatkan saya rasa nak bertukar ke Dish Wash ni, ia BEBAS KIMIA dan tidak BERTOKSIK. Kita mestilah nak kehidupan kita bebas dari bebanan kimia kan. Ye tak?

hand dish wash

Dek kerana keterujaan saya dengan kehebatan Dish Wash ni, bukan hanya untuk  pinggan mangkuk je, tetapi saya gunakan juga untuk storage bottles, puting susu, botol susu, meja plastik dan peralatan di dapur?.

Kalau anda nak tahu, botol Dish Wash ni kecil je. Comel! Tetapi, ia boleh tahan lama. Kalau untuk basuhan harian biasa, boleh jimat sampai 3 bulan.

Baik, bagaimana rupanya Dish Wash ni ya??

dish wash 2

Taraa.. kat atas tu pun dah ada gambarnya.

Jom berkenalan lebih rapat lagi dengan Dish Wash ni..

 

Perbezaan Shaklee :

* Tidak bertoksik

* Hipoalegernik

* Tanpa klorin

* Lembut pada tangan

* Ph seimbang

* Tanpa bahan kimia berbahaya

 

Berkesan

*Amat berkesan menanggalkan minyak

*Rumusan pekat : Hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang banyak

*Buih sabun yang tahan lebih lama

 

Mesra Alam

* Rumusan semulajadi daripada sumber yang mapan ( diekstak daripada jagung dan kelapa)

* Mudah biorosot

* Tanpa fostat

* Tanpa bahan pewarna

* Bungkusan yang boleh dikitar semula

* Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

Jom tonton video cik akak yang comel ni, tentang Hand Dish Wash Shaklee. Video.

Sabun Pencuci Pinggan Mangkuk Halal, Berkesan & Jimat from iReach HD on Vimeo.

Saya syorkan anda cubalah gunakan Dish Wash dari Shaklee ni. Sungguh, anda pasti teruja macam saya! Kalau anda berminat, dan mahukan keterangan lanjut, hubungi saya : Noreha 011-32476100

Kami adalah pengedar sah Shaklee Malaysia . Sekiranya anda berminat dengan produk-produk Shaklee, boleh hubungi saya ditalian : 011-32476100 . COD sekitar kawasan : SEGAMAT ( id : 1073023 )

Bagi anda yang nak jadi sebahagian dari kami juga , boleh terus whatsapp 011-32476100. Pastikan anda mendaftar dengan kumpulan SID yang terbaik di Malaysia.

Whatsapp : NOREHA : 011-32476100.

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/norehamahat@gmail.com

DAFTR SHAKLEE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...