Promosi Shaklee Julai 2015

Promosi Shaklee Kembali Lagi..

Jangan tak tau ya, setiap bulan Shaklee pasti ada buat Promosi . Dan, untuk bulan Julai ni Shaklee bagi lagi promosi yang semestinya ditunggu-tunggu oleh pengguna tegar Shaklee. Jeng-jeng.. hehe

Baik, PROMOSI bulan Julai adalah :

promosi julai 1

  • Vivix = Buy 6 Free 1 = Free Delivery + Free Membership + Cash Back
  • 6 botol = RM 3021.00 . Free 1 botol. (Anda jimat : RM 503.50 )
  • Free Membership bernilai : RM 69.00
  • Dapat cash back

Atau :

Vivix = Buy 2 = dapat Diskaun 5%. = Free Delivery + Free Membership + Cash Back

  • 2 botol = RM 1007. Tapi kan dapat diskaun 5%. Jadi, anda hanya perlu membayar RM 956.65. ( anda jimat : RM 50.35 )
  • Free Membership : RM 69.00
  • Cash back

promosi julai 2

  • B- Complex Shaklee = Buy 3 Free 1 . Anda hanya perlu membayar =RM 170.98. anda jimat RM 56.98 sen tau !
  • Vita- Lea For Children = Buy 3 Free 1. Anda hanya perlu membayar = RM 352.98. anda jimat RM 117.66

Jadi, jangan lepaskan peluang ni tau. Valid sampai 31 Julai ni je. Lepas ni kenalah tunggu Shaklee buat promosi lagi. Ok. Jika anda berminat, boleh terus hubungi saya Noreha ditalian: 011-32476100

 Lagi satu saya ingatkan, Yes Program Shaklee masih berjalan tau. 5 Insentif yang sangat hebat menanti anda, sekiranya anda mendaftar ahli sebelum akhir Oktober 2015. Dapat Free Vitalea lagi. Ok.♥♥

Kami adalah pengedar sah Shaklee Malaysia . Sekiranya anda berminat dengan produk-produk Shaklee, boleh hubungi saya ditalian : 011-32476100 . COD sekitar kawasan : SEGAMAT ( id : 1073023 )

Bagi anda yang nak jadi sebahagian dari kami juga , boleh terus whatsapp 011-32476100. Pastikan anda mendaftar dengan kumpulan SID yang terbaik di Malaysia.

Whatsapp : NOREHA : 011-32476100.

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/norehamahat@gmail.com

DAFTR SHAKLEE

PROMOSI SHAKLEE JUN 2015

Promosi JUN kembali lagi.. syukur alhamdulillah, rasanya masih belum terlambat untuk saya umumkan promosi dari Shaklee bagi bulan Jun ini.

Ha..

jun promosi

Ha.. Nampak tak. Shaklee sekali lagi bagi promosi yang sentiasa best. Agak-agakla, rugi tak kalau tak ambil peluang untuk dapatkan vitamin C dan E pada bulan ni ? Seperti yang kita ketahui, vitamin C dan E sangat tinggi kandungan Anti-Oksidan dan Anti- Radang. Ia juga menguatkan imunisasi badan, mencantikkan kulit, merendahkan tekanan darah tinggi, mengekalkan berat badan yang ideal, mengurangkan tekanan ( anti-stress ), menguatkan rambut dan macam-macam lagi.

vit c.

Beli 6 botol vitamin C dapat free lagi 1 vitamin C. Kan untung tu. Anda hanya perlu membayar RM 588.30 dan dapat pulak  percuma 1 vitamin C yang harganya sebotol RM 92.50. kalau nak beli 2 botol je vitamin C, pun dapat diskaun 5%  dari harga.

Macam tu jugak kalau anda nak beli vitamin E yang sangat best ini. Anda beli 6 botol vitamin E berharga RM 947.64 ,Shaklee bagi anda percuma 1 botol yang bernilai RM 157.94. wah, kan best tu. Apa lagi yang anda dapat. Nak tahu? Anda boleh terus dapat Free Membership tau. Kalau anda nak jadi ahli anda kena bayar RM 69.00. tapi kalau anda beli promosi vitamin E pada bulan ini, Shaklee akan support terus keahlian anda. Bagus kan?

vit e

Kalau anda rasa macam banyak je kena beli 6 botol tu.. anda boleh beli 2 vitamin E sahaja dan anda dapat 5% potongan dari harga.

1 lagi promosi yang Shaklee bagi untuk bulan ini adalah Vita-Lea For Children.

vitalea childrenHarga sebotol Vita-Lea For Chidren ni hanya RM 117.66. Tapi kalau anda beli 3 botol Vita-Lea anda akan dapat percuma 1 botol. Wah, tentu anak anda sukakannya. Kalau saya, bukan anak saja yang gemarkanya, saya pun ambil ketika mabuk mengandungkan si comel Afnan sebelum ni.

Jadi, apa kata anda cuba vitamin-vitamin yang sangat-sangat best ni.

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Kami adalah pengedar sah Shaklee . COD sekitar kawasan : SEGAMAT. ( id : 1073023 )

Whatsapp : Noreha : 011-32476100.

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/norehamahat@gmail.com

Juga penghantaran seluruh Malaysia melalui perkhidmatan kurier

DAFTR SHAKLEE

Vita-Lea® for Children Chewable

Multi yang Hebat
Suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee yang mampu dibeli.  Vita-Lea® for Children Chewable dirumus khas bagi memenuhi keperluan 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh anak-anak.

  • Membekalkan 19 vitamin dan mineral perlu
  • Sumber kalsium pembina tulang
  • Baik untuk kesihatan
  • Bekalan harian untuk vitamin B

Dipenuhi dengan kebaikan tulen, Vita-Lea® for Children Chewable adalah multivitamin kunyah disahkan halal untuk anak-anak. Ia dipenuhi dengan 19 nutrien penting dan menyediakan 100% Nilai Harian vitamin C. Vita-Lea® for Children Chewable kini mempunyai lebih vitamin D – 600 IU setiap hidangan, yang 150% nilai harian! – Serta kalsium, magnesium, dan banyak lagi untuk membantu tulang sokongan yang kuat dan badan yang sihat. Dengan perisa yang enak, Vita-Lea® for Children Chewable adalah pasti menyeronokkan.

Fakta Nutrisi Setiap Hidangan

 

Bilangan Saiz Setiap Botol
60 biji

Jadual Makan
1 – 2 biji sehari selepas sarapan untuk kanak-kanak berumur 4 – 12 tahun

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

 >

Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com; Phone:  017-7672250

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...