Vitamin untuk Anak :: Sihat Dengan Meal Shakes Shaklee ::

Tahukah anda bahawa kanak-kanak memerlukan vitamin yang mencukupi bagi proses tumbesaran? Kanak-kanak yang kekurangan vitamin memungkinkan terdedah kepada beberapa penyakit .

Vitamin boleh diperolehi dari makanan yang sihat dan seimbang. Namun, agak sukar untuk menyediakan makanan yang seimbang tiap kali waktu makan bukan? Cuba perhatikan, adakah anak anda menghadapi masalah ini :

anak x sihat

Jangan susah hati.. Ibu mana tak susah hati kan, kalau anak ada masalah.

Mealshake Shaklee InsyAllah dapat membantu :: Vitamin tambahan untuk anak anda

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Apa Mealshake Shaklee ini ye ??

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan yang lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan harian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi- Buah-buahan , sayur-sayuan, kacang soya, lactalbumin ( sejenis susu ) dan lain-lain. Lactabulbin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam system tubuh dari peringkat bayi sehingga ke orang dewasa.

Meal Shake Shaklee dihasilkan untuk semua golongan. – Bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlit, pengamal sayuran (vegetarian), orang sakit, orang yang sibuk bekerja, atau orang yang selalu mengambil makanan segera. Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, Meal Shakes Shaklee merupakan pilihan yang bijak!

Mudah bicara:: Meal Shakes Shaklee :-

>>Hidangan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic

>> Lengkap dengan Protin, Multivitamin dan Serat

>> Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan

 >>Kaya dengan sumber kalsium dan protin yang sesuai dengan keperluan tumbesaran kanak-kanak

 Siapa yang perlukan Mealshakes ya?Haaa..

1. Semua kanak-kanak terutamanya yang kurang selera makan atau yang sembelit atau pun kanak-kanak obese.

2. Juga sesuai untuk sesiapa sahaja (Ibu2 mengandung, menyusu, pesakit-pesakit dalam proses pemulihan selepas operation, mereka yang  menjaga kecantikan,dan ingin kekal sihat.

3. Especially mereka yang tak gemarkan supplemen dalam bentuk tablet kerana Mealshake ini datang dalam bentuk serbuk. Hanya bancuh dan minum. Mudah!

4. Meal Shake  juga bagus untuk mereka yang ingin menambah/memantau berat badan. :mrgreen:

mealshakle best

 Jadi sekarang, anda dah tahu bukan siapa dan kenapa perlu ambil Meal Shakes Shaklee? Terutama tentu sahajalah sebagai vitamin atau makanan tambahan untuk anak anda dan seisi keluarga. 😀 Selamat mencuba..

 Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SET SHAKLEE

Dan

SINI UNTUK SENARAI PENUH HARGA SHAKLEE

Nama : Noreha Binti Mahat (Mama Ainul)

ID : 1073023

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/ norehamahat@gmail.com

Phone/ Message/ wassap : 017-7672250 

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

VITAMIN UNTUK LELAKI :: Lelaki Perlu Ambil Tahu ::

Percaya atau tidak, ramai para lelaki ingat bahawa vitamin Shaklee hanya untuk wanita. Hakikatnya, tidak begitu. SHAKLEE untuk SEMUA. Anda tak percaya?

Percayalah, hehe. 😀 .Kejap lagi saya tunjukkan mengapa Vitamin penting juga diambil oleh lelaki ? Anda NAK TAHU KENAPA? Sila teruskan bersama saya ya..

::: Lelaki sama seperti wanita. Perlu menjaga kesihatan supaya dapat jalani kehidupan dengan baik. Kalau anda fikir, hanya wanita sahaja perlu ambil vitamin, anda silap. Yelah kan,. Wanita perlu jaga penampilan, wanita melahirkan anak, menyusukan dan membuat kerja-kerja rumah.

Oppssss… lelaki? Bukankah tugas lelaki itu mencari nafkah? Perlu sihat selalu juga, bukan? Bagaimana para lelaki atau suami dapat jalankan amanah dengan baik?, Tentu sahaja perlukan kekuatan.  Haaa.. disinilah pentingnya lelaki dan wanita sama-sama menjaga kesihatan diri..lelaki lemah

Baik, di Shaklee , kami ada menyediakan suplimen tambahan yang boleh diambil oleh Lelaki. Sangatlah bagus kalau lelaki tahu betapa pentingnya suplimen untuk tubuh badan mereka..

Saya syorkan , cuba para suami ambil Set untuk lelaki. Antaranya adalah :

Omega Guard :: Vitamin E :: dan Zink Komplek :

Tengok ini…set lelaki

Anda nak tahu lagi, lagi dan lagi fungsi utama set Lelaki Shaklee ini ?? 😆

LELAKI HEBATIanya sangatla istimewa..Antaranya adalah :

 – Mengelakkan mati pucuk

– Meningkatkan bilangan sperma

– Mengelakkan berasa cepat letih dan lesu

– Mengembalikan tenaga kelakian

– Menjaga kesihatan kulit muka seperti menghilangkan jerawat dan jeragat

-Dan banyak-banyakla lagi…. Macam kat atas tuu.. :mrgreen: :mrgreen:

 Baik, untuk itu..Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

KLIK SINI UNTUK PAKEJ PENUH SHAKLEE

Dan

SINI UNTUK SENARAI HARGA PENUH SHAKLEE

Nama : Noreha Binti Mahat ( Mama Ainul )  ID : 1073023

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/ norehamahat@gmail.com

Phone/ Message/ wassap : 017-7672250

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Tentang Energizing Soy Protein

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Bersempena bulan promosi ESP ni, teruja saya mahu menulis berkenaan Esp ( Energizing Soy Protein ). Tentu sajalah saya antara insan yang mengamalkan ESP ini. Wah.. rasanya.. sangatla sedap 😉 .Tengok sini

20140303_202331

BaikTahukah anda bahawa, Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan kacang soya. Hakikatnya, pengasingan protein yang pertama ini dicipta oleh Dr Shaklee pada awal 70-an. Dimana, kini banyak ujian klinikal telah membuktikan bahawa Dr Shaklee telah lama mengetahui protein soya adalah faktor utama dalam penjagaan kesihatan yang unggul.

Energizing Soy Protein ini diiktiraf seluruh dunia. Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi  ‘non- GMO’ ( non-Genetically  Modified Organism ) yang mana diproses pada kadar suhu yang rendah. Tambahan pula, 850g ( 1 tin Energizing Soy Protein ) dihasilkan daripada 30 Kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama. Baca ini..

Energizing Soy Protein dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk  didalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.

Apa itu asid amino??

Bila menyebut pasal asid amino, tentu sajalah nak tau kan pasal asid amino ni. Baik, protein terdiri lebih daripada 20 jenis asid amino yang setiap satunya akan menghasilkan jenis protein yang berbeza mengikut keperluan protein dan enzim yang diperlukan oleh tubuh manusia.

Terdapat asid amino tertentu yang dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia dikenali sebagai – asid amino tidak perlu. Manakala asid amino yang tidak dapat dihasilkan oleh badan harus diperolehi daripada sumber pemakanan. Haa. Dan inilah yang kita kenali sebagai asid amino perlu. Dan.. Shaklee menyediakan kesemua asid amino perlu tersebut.

Siapa yang sesuai mengambil ESP ini?

Baik, Energizing Soy Protein ( ESP ) ini sangat-sangatlah sesuai diambil oleh semua peringkat umur tua dan muda. Manakala, kandungan Indeks Glisemik  (g.i) yang rendah iaitu 39, menjadikan ia boleh diambil oleh pengidap kencing manis.

Lagi, ia sangat-sanagtla baik untuk :

(Kecantikan )

-Memudarkan dan menghilangkan parut.

-Kulit halus, mulus lagi gebu.. 😳

(kesihatan )

-Kesihatan Jantung dan Prostat

-Membantu mengawal kolestrol

-Membantu masalah kesuburan

-Diet yang mengenyangkan…

esp soya

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

Klik Sini Untuk Senarai Penuh Pakej Shaklee

Dan

Sini Untuk Senarai Harga Penuh Shaklee

Nama : Noreha Binti Mahat (Mama Ainul )  😆 😆

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/ norehamahat@gmail.com

Phone/ Message/ wassap : 017-7672250

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...