Set kurus Shaklee :: Ketahui vitamin apa yang sesuai diambil

 Dengar sahaja ubat kurus, melangsingkan badan ramai yang teruja untuk mencuba. Tetapi Awas !! Pastikan anda tidak tersalah pilih. Zaman ini zaman moden, orang berlumba-lumba memperkenalkan produk itu dan ini. Cuba anda lihat sahaja di kedai-kedai, di internet, amat banyak sekali program untuk kurus. Saya tidak menyalahkan pihak membuat Produk, tidak juga menyalahkan pihak penjual apatah lagi pembeli. Masing-masing memang mempunyai tujuan tersendri.

nak kurus loo

Kurus itu menawan, mudah mencari pakaian, motivasi diri tinggi dan banyak aktiviti boleh dilakukan bila badan ringan. Sebab itulah, tidak pelik ramai yang berlumba-lumba untuk kurus samada cara terang-terangan mahupun sembunyi-sembunyi.

Adakah anda seorang yang obesiti?? Opss.. maafkan saya. Saya hanya bertanya. Hehe. Cuma, saya perlu beritahu bahawa, Obesiti mempunyai risiko mendapat penyakit dan masalah kesihatan yang kronik. Dengan kitaran diet yang tidak sihat boleh menyebabkan penyakit mudah menghampiri.

 Anda mahu kurus tanpa menyakitkan?Haa.. ini bukan nak perkenalkan ubat kurus tau. Just nak share supliment shaklee yang bagus diambil oleh orang  yang mahu slimming. saya harap anda tak jemu untuk mencuba. Saya faham, kadang-kadang bila dah cuba pelbagai produk, masih tak berkesan-kesan jugak, jadi malas pulak nak try yang lain kan. Tapi percayalah, vitamin Shaklee dirumus dari BAHAN SEMULAJADI untuk membantu bagi masalah-masalah tertentu. Anda selamat menggunakannya. InsyAllah. Cuma, keberkesanan akan terbukti bila anda ketahui CARA PENGAMBILAN YANG BETUL !

Jom berkenal-kenalan dengan set kurus Shaklee dahulu ::

{ DETOX BAKARBINA }

INTUK KURUSLEE

Supliment yang disyorkan untuk detok adalah ( AL-FALFA / HERB -LAX )

Kenapa  AL-Falfa ::

**Membantu masalah penghadaman dan pencernaan

**Mencuci usus semasa menbuang toksin

**Membuang angin dalam badan

**Melegakan sembelit

Dan lagi,,

 Kenapa Herb-Lax

 **Melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas

**Memudahkan pergerakan usus

**Mengempiskan perut

**Detox, buang toksin dalam badan

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 Supliment yang disyorkan untuk “ Bakar “ ( LECITHIN / OMEGA GUARD )

 Kenapa Lecithin ::

 **Mengeluarkan lemak berlebihan dari badan

**Menghalang Obesiti

**Menyerap vitamin yang larut lemak

Kenapa Omega Guard::

 **Menyingkirkan lemak degil ( Lemak Mendap )

**Omega 3 menghalang pembetukkan lemak

**Kawal selera makan

**Membantu pembakaran lemak untuk tenaga

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 Supliment yang disyorkan untuk “Bina “ ( CINCH / ESP )

 Kenapa Cinch::

 **Membantu rasa kenyang dengan lebih lama

**Mengekalkan otot walaupun selepas lemak dibakar (Penting supaya badan tidak menggeleber )

**Diperkaya dengan Leucine

 Kenapa Esp::

 **Menyediakan tenaga berkekalan

**Mengurangkan kolestrol

**Kulit lebih cantik dan anjal

**Separuh sumber kalsium harian

 Haa..anda dah tahu kan antara khasiat vitamins diatas. Jadi, USAH RAGU-RAGU. Vitamin Shaklee InsyAllah selamat untuk diamalkan.

P/s : Jangan lupa ambil air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari!

So… Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, SAYA ADALAH WAKIL PENGEDAR SAH ANDA. 😀 .Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

Klik Sini Untuk Senarai Penuh Pakej Shaklee

Dan

Sini Untuk Senarai Harga Penuh Shaklee

diriku

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Testimonial | Set Kurus Shaklee Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!!

Hari ni teruja sangat terngok perubahan drastik seorang saudari kita ni yang selim melim dan gorgeous dengan bantuan Set Kurus Shaklee!!

Jom Tengok Gambar dulu. Malas nak bising2 sebab pasti ramai yang teruja!!

FRESH TESTI DIRI SENDIRI
==================

hadoi, taktau nak tulis ape sebenarnye..hihi meh saye explain aje tiap gambar tu ye ♥

April 2012
————
ok, time ni saye dh sarat mengandung, badan semakin mengembang sbb saye sgt2 kuat makan..hihi tgk tangan tu, kembang aje..smpai nk genggam tangan pun tak boleh, terlalu gemuk..overweight.. dari berat 50KG, jadi 80KG

August 2012
—————
time ni hari raya tahun lepas, berat tak timbang plak brape KG, tapi yang pasti, pakai jubat tu, sangat ketat..leh nampak tummy lapis2..satu perkataan saja MALU..orang tegur, bertanya..tapi nak buat macam mana, saya bersalin secara cesarean..tak boleh bertungku, berbedung, mengurut pun takleh usik bahagian perut..time ni jeans saye pakai size 32..huhu

January 2013
—————
start bulan September, saya bertekad dengan diri sendiri..i have to do something..bermula lah misi..sebelum2 ni, saya makan gak shaklee, amek esp, bcomp, vitamin c, set berpantang shaklee..tp start september, saya mula amek set slimming 😉 alhamdulillah dari size 32 inch, dah jadi 29 inch

February 2013
—————–
jengjeng..ni latest me !! time g bercuti dekat gold coast sepang, dengan family husband time celebrate birthday 3 generation (tokabah,husband(anak), adam(cucu))..hihi..alhamdulillah 😉 guess what, now jeans dah size 27 !! yeay !! dah boleh pakai jeans zaman study dulu..terus laju2 bukak robok lame, cari seluar2 lame, basuh before gi bercuti 😉 alhamdulillah dari beli saje2 je makan, sampaila sekarang saye dah join jadi independent distributer shaklee ..sambil2 menjana pendapatan, dapat gak mencantikkan diri..hihi *perasan seketika*..hihi

Hee.. tengok pon teruja. Aina Mardhiah ni mengambil Set Kurus Shaklee Untuk Ibu Menyusu. Ingat ya, ibu menyusu perlukan kalori yang tinggi untuk kualiti susu ibu yang lengkap. Maka, tak boleh ambil Set Cinch Shake Shaklee. Set Kurus Ibu Menyusu terdiri daripada  ESP, Lecithin, Herb-Lax, Alfafa, Lecithin.

Ops..ops…dengan syarat ya, makan secara konsisten, jadual memang kene ikut strictly. Haih.. kata nak kurus, tapi kalau masih melantak jugak, macam mana nak kurus ye dak :lol:

Untuk Jadual Makan Set Kurus Ibu Menyusu Shaklee.

Lecithin Mengemulsikan lemak supaya badan kite tak serap lemak-lemak ni. Lecithin bertindak sebagai pembersih salur darah, pengambilan Lecithin membantu mengemuksi dan memetabolismakan lemak, kolestrol dan trigliserida di dalam tubuh.Pelangsingan – Menghalang obesity. Pengambilan dalam kuantiti yang banyak dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan langsing yang seimbang. Makan 2 biji pagi selepas sarapan<<Makan 2 biji tengah hari selepas makan tengah hari<Makan 2 biji selepas makan malam
Omega Guard Omega ialah eseential fatty acid, yg diperlukan oleh tubuh kita utk sintesis protein utk otot & meningkatkan hormon leptin supaya kita tak rasa asyik nak makan je. Orang2 yg konsisten dgn omega biasanya kan rasa kenyang.Kalau lecithin tu dia directly menggumpal lemak, Omega ni dia indirectly, like bertindakbalas dgn hormone etc. Makan 2 biji selepas sarapan dan 2 biji selepas makan malam
Alfafa Complex Menyingkirkan lemak dan kolestrol – Kerana alfafa mengandungi saponin, serat yang bertindak seperti span untuk menyerap lemak dan kolestrol. Makan 2 biji pagi selepas sarapan<Makan 2 biji tengah hari selepas makan tengah hari<Makan 2 biji selepas makan malam
Herb Lax Merawat masalah sembelit, dan melawaskan najis. Merangsang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut daripada terus tersimpan lama di dalam perut yang boleh menyebabkan toksin. Mengempiskan perut. Mengurangkan ketegangan perut. 2 biji Makan sebelum tidur, 2, 3 kali sahaja seminggu
Energizing Soy Protein (ESP) Pembekal Tenaga – Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun badan, mencegah migrain, imsomnia, dan tekanan.Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh tubuh badan manusia.Sangat sesuai untuk mengelakkan gastrik semasa berdiet! 1 scoop pagi sebelum tidur, 1 scoop menggantikan minum petang, dan 1 scoop sebelum tidur supaya tidak gastrik

 

<

 

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. InsyaAllah kite usaha untuk kurus bersama!!! :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Testimonial | Cinch Shaklee – Set Kurus Shaklee

Assalamualaikum,

Pernah dengar pasal Set Kurus Shaklee iaitu Cinch Shaklee? Kalau tak tahu, set ini didatangi dengan produk-produk di bawah ni. Oh semakin teruja kalau tengok testimonial ni. Tapi jangan lupa juga ya. Rules untuk kurus bukanlah setakat makan semua ni. Kene juga jaga pemakanan. Bukan kalau dah makan semua ni boleh melantak suka hati pulak kan. Hehehehe.

Apa pun mesti ikut rules ya.

  1. Kurangkan pengambilan karbohidrat
  2. Kurangkan pengambilan gula
  3. Banyakkan pengambilan sayur hijau
  4. Banyakkan pengambilan buah-buahan dan serat
Set Kurus Shaklee Kebaikan Nutrisi

Cinch Shake Mix

Cinch™ Shakes sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan.Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa anda menurunkan berat badan
Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang dan puas
Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan

Cinch Energy Tea Mix

Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat. Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.
Selamat, peningkatan tenaga semulajadi. Diminum secara panas atau sejuk.
Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
Peningkatan tenaga segera.
Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan

Lecithin

Pemecahan lemak dan kolestrol – Lecithin bertindak sebagai pembersih salur darah, pengambilan Lecithin membantu mengemuksi dan memetabolismakan lemak, kolestrol dan trigliserida di dalam tubuh.
Pelangsingan – Menghalang obesity. Pengambilan dalam kuantiti yang banyak dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan langsing yang seimbang.
Mencantikkan otot dan kuit – Membentuk membran sel, melembabkan dan menghaluskan kulit untuk kulit yang cantik, mengaktifkan metabolisma badan, dan melambatkan penuaan.

HerbLax

Merangsang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut daripada terus tersimpan lama di dalam perut yang boleh menyebabkan toksin.
Mengempiskan perut
Mengurangkan ketegangan perut.

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Cara dan Tips Kuruskan Badan Dengan Set Kurus Shaklee

Masih mencari-cari cara dan tips kuruskan badan? Sebab apa? Sebab gemuk adalah suatu pembaziran!!! 8) Jangan marah. Heheh. Masih belum terlewat lagi nak perbaiki keadaan. Kenapa saya katakan gemuk adalah suatu pembaziran? Sebabnya bila bertambah gemuk lagi, baju tak muat lagi, maka kenalah beli lagi dan lagi:D. Tak termasuk pulak jenis gemuk yang jenis makan banyak tak boleh nak kontrol ni. Asyik keluar duit nak beli makan jek kerjenya. Lebih dari jumlah kalori yang sepatutnya. Bukankah ia pembaziran?

Maaf, tapi bukan semua gemuk adalah disebabkan oleh pemakanan. Kadang-kala kadar metabolisma badan yang terlalu rendah menyebabkan ada sesetengah orang rasa minum air masak pun berat boleh naik tau! Kasihan sangat-sangat dengan mereka ni. Saya sendiri risaukan keadaan suami saya yang tidaklah makan banyak mana (sebab saya makan 3 kali ganda lagi banyak), tapi berat badan beliau agak membimbangkan.

Apa yang sya perhatikan, terdapat kesilapan dalam aturan jadual makan beliau sebelum ini (sebelum berkahwin dengan saya). Hehe.

  1. Sentiasa skip sarapan pagi
  2. Sentiasa biarkan perut kosong
  3. Makan sekali banyak in one shot
  4. Banyak minum minuman manis dalam botol seperti jus buah-buahan
  5. Banyak makan karbohidrat ringkas
  6. Banyak makan makanan frozen seperti nugget, sosej yang kaya dengan lemak tepu
  7. Kurang makan buah (malas katenye nak potong buah) :lol:
  8. Kurang makan sayur hijau

Ternyata amat mencabar bukan untuk kuruskan badan lagi, untuk maintainkan berat badan dari meningkat pun cukup mencabar dah. Mujur Shaklee ada sedikit sebanyak membantu suami saya sekarang. Alhamdulillah jika dulu beliau malu berbaju tshirt, kini tidak lagi.

Antara cara dan tips kuruskan badan yang saya amalkan pada suami saya ialah:

  1. Meal replacement dengan Cinch Shake Mix untuk sarapan dan makan malam
  2. Herb Lax dan Lecithin untuk pembunagn lemak dan perkumuhan yang lancar
  3. Makan secara berkala (pagi, tengah hari dan malam)
  4. Sarapan adalah wajib lebih-lebih lagi yang tinggi kandungan protein, tetapi rendah kandungan karbohidrat
  5. Minuman manis di rumah adalah BIG NO NO!! No juice from supermarket at all. Yang ada dalam fridge hanyalah air mineral dan air putih sahaja.
  6. Buah sentiasa ada setiap hari (sayalah tukang potong buah), dan setiap kali hidang pun dia bersorak “Yeay”! Maklumlah dulu takde tukang potong buah :mrgreen:
  7. Sayur menjadi paksaan semasa makan. Jadilah sedikit dari tiada langsung
  8. Homemade food lebih saya amalkan sehinggakan jika saya tak boleh memasak, punyalah suami bersorak sebab hepi nak makan luar (daku masak tak sodap meh!:lol:)

Alhamdulillah, berat badannya kini maintain walaupun belum kurus lagi. Kini masih lagi berusaha dengan Set Kurus Badan Shaklee!

Oh, mungkin testimonial itu tidak memberangsangkan anda. Takpe, meh kita tengok ni!! 8)

Hehe. Amacam? Beliau kini kurus dan kekal kurus. Bukan macam effect yoyo ye (yoyo effect ialah pertambahan berat badan setelah kurus disebabkan oleh otot yang rosak). Beliau mengamalkan Set Kurus Badan Shaklee iaitu mengandungi Cinch Shake Mix, Cinch Energy Tea Mix Herblax, dan Lecithin! dan tentunya secara konsisten dan juga pengambilan pemakanan yang sihat!

 

Kebaikan Set Kurus Shaklee

Set Kurus Shaklee Kebaikan Nutrisi
Cinch Shake Mix

Cinch™ Shakes sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan.

Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa anda menurunkan berat badan
Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang dan puas
Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan

Cinch Energy Tea Mix Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat. Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.
Selamat, peningkatan tenaga semulajadi. Diminum secara panas atau sejuk.
Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
Peningkatan tenaga segera.
Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan
Lecithin Pemecahan lemak dan kolestrol – Lecithin bertindak sebagai pembersih salur darah, pengambilan Lecithin membantu mengemuksi dan memetabolismakan lemak, kolestrol dan trigliserida di dalam tubuh.
Pelangsingan – Menghalang obesity. Pengambilan dalam kuantiti yang banyak dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan langsing yang seimbang.
Mencantikkan otot dan kuit – Membentuk membran sel, melembabkan dan menghaluskan kulit untuk kulit yang cantik, mengaktifkan metabolisma badan, dan melambatkan penuaan.
HerbLax Merangsang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut daripada terus tersimpan lama di dalam perut yang boleh menyebabkan toksin.
Mengempiskan perut
Mengurangkan ketegangan perut.

 

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Set Diet Untuk Ibu Menyusukan

Ibu yang baru lepas bersalin mesti rasa aduhai lah kenapa berat badan ni tak kurang-kurang ni. Masih ada beberapa kilo perlu diturunkan yang masih tertinggal selepas beberapa bulan bersalin. Tapi, nak diet tak boleh. Tak berani. Sebab masih lagi menyusukan bayi. Takut-takut nanti bayi tak cukup nutrien pulak kang, lagi haru. Sebab ibu menyusukan perlukan banyak kalori tambahan. So, diet rendah kalori dan meal replacement is a big NO-NO ya. Taknak lah kita gadaikan kesihatan baby semata-mata nak kurus kan?

Kami amat menitik beratkan nutrisi bayi dan amat menyokong penyusuan susu ibu. Dan kami juga ingin membantu ibu-ibu menyusukan supaya dapat kembali berat asal mereka sebelum mengandung.

Tada!

Ini adalah Set Diet Untuk Ibu Menyusukan yang paling famous di Shaklee!

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

 >

Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com; Phone: 017-7672250

Cinch™ Shake Mix & Cinch™ Energy Tea Mix

Cinch™ Shake Mix 
Campuran Proprietari Protein dengan Leusina

  • Bebas Laktos
  • Rendah glisemik
  • Soya Bukan-GMO

Cinch™ Shakes sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan.

  • Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa anda menurunkan berat badan
  • Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang dan puas
  • Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan

Cinch Shake memberi jawapan segera kepada persoalan Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?” atau “Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?”.Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan.

Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori.

Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda:

  • Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
  • Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina
  • Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
  • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  • Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan..(soya bukan GMO)
Cinch™ Energy Tea Mix
Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!
Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat.  Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.

  • Selamat, peningkatan tenaga semulajadi.  Diminum secara panas atau sejuk.
  • Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
  • Peningkatan tenaga segera.
  • Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan

Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

 >

Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com; Phone:  017-7672250

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...