KEBAIKAN DAN KELEBIHAN HAND DISH WASH SHAKLEE || APA YANG BEST?

Hari ni saya sangat teruja nak cerita tentang Hand Dish Wash Sahklee . Maklumlah, orang baru belajar guna. Tu yang teruja?. Sebelum ini saya hanya gunakan Basic H yang glamor tu, untuk basuh pinggan dan kegunaan lain. Kali ni saya try jugak Dish Wash untuk basuh pinggan. Hasilnya.. wah, tidak mengecewakan!

Dah pakai,dah cuba baru boleh share kan..

Nak tahu, saya guna hanya beberapa titik sahaja. Tetapi, buihnya sangat banyak dan cepat hilangkan minyak. Tak perlu sental beriya-iya tau. Kalau sebelum ni, semasa gunakan pencuci jenama xxxx , licin sabun tu perlu di basuh betul-betul supaya tak melekat kat pinggan. Dengan Dish Wash ni, sangat berbeza tau.

Hand Dish Wash ni dia ada bau. Tapi bau nya soft sangat, segar. Tak menusuk hidung. Lembut di tangan dan tak panas. Lagi satu, yang membuatkan saya rasa nak bertukar ke Dish Wash ni, ia BEBAS KIMIA dan tidak BERTOKSIK. Kita mestilah nak kehidupan kita bebas dari bebanan kimia kan. Ye tak?

hand dish wash

Dek kerana keterujaan saya dengan kehebatan Dish Wash ni, bukan hanya untuk  pinggan mangkuk je, tetapi saya gunakan juga untuk storage bottles, puting susu, botol susu, meja plastik dan peralatan di dapur?.

Kalau anda nak tahu, botol Dish Wash ni kecil je. Comel! Tetapi, ia boleh tahan lama. Kalau untuk basuhan harian biasa, boleh jimat sampai 3 bulan.

Baik, bagaimana rupanya Dish Wash ni ya??

dish wash 2

Taraa.. kat atas tu pun dah ada gambarnya.

Jom berkenalan lebih rapat lagi dengan Dish Wash ni..

 

Perbezaan Shaklee :

* Tidak bertoksik

* Hipoalegernik

* Tanpa klorin

* Lembut pada tangan

* Ph seimbang

* Tanpa bahan kimia berbahaya

 

Berkesan

*Amat berkesan menanggalkan minyak

*Rumusan pekat : Hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang banyak

*Buih sabun yang tahan lebih lama

 

Mesra Alam

* Rumusan semulajadi daripada sumber yang mapan ( diekstak daripada jagung dan kelapa)

* Mudah biorosot

* Tanpa fostat

* Tanpa bahan pewarna

* Bungkusan yang boleh dikitar semula

* Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

Jom tonton video cik akak yang comel ni, tentang Hand Dish Wash Shaklee. Video.

Sabun Pencuci Pinggan Mangkuk Halal, Berkesan & Jimat from iReach HD on Vimeo.

Saya syorkan anda cubalah gunakan Dish Wash dari Shaklee ni. Sungguh, anda pasti teruja macam saya! Kalau anda berminat, dan mahukan keterangan lanjut, hubungi saya : Noreha 011-32476100

Kami adalah pengedar sah Shaklee Malaysia . Sekiranya anda berminat dengan produk-produk Shaklee, boleh hubungi saya ditalian : 011-32476100 . COD sekitar kawasan : SEGAMAT ( id : 1073023 )

Bagi anda yang nak jadi sebahagian dari kami juga , boleh terus whatsapp 011-32476100. Pastikan anda mendaftar dengan kumpulan SID yang terbaik di Malaysia.

Whatsapp : NOREHA : 011-32476100.

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/norehamahat@gmail.com

DAFTR SHAKLEE

Basic H : Pencuci Organik || Selamat Dan Berkesan

Bagi yang dah pernah dengar tentang Basic H, tentu dah tak janggal kalau sebut tentang Basic H ini. Tapi, bagi yang baru nak berkenalan dengan Basic H, pasti akan tertanya-tanya, apa pulak Basic H ini kan? Ha, saya sendiri pun tak berapa tahu tau dulu tentang Basic H ini, sampailah saya mencubanya sendiri satu hari. Hasilnya, wah, tidak mengecewakan!

Apa itu Basic H ?

Basic H adalah pencuci serbaguna organic dari shaklee, tidak bertoksik, tanpa gas beracun, tanpa bahan kimia berbahaya, tanpa pewangi, PH seimbang dan tanpa klorin.

Kalau anda nak tahu, Basic H ni boleh membersihkan tumpahan susu,  mengelap tingkap, menyental kotoran pada gril, menanggalkan kotoran minyak dan 1001 kegunaan lagi. Sangat menarik tau. Kalau kat botol comel basic H tu hanya beberapa kegunaan sahaja kan, tapi hakikatnya basic H boleh digunakan untuk pelbagai kegunaan lagi.

Saya syorkan kepada anda gunalah Basic H ini. Walaupun ia dibotolkn dalam botol yang kecil dan comel, namun ia boleh digunakan sehingga 48 gelen air. Tak percaya? Cubalah..

basic h 2

Hanya Satu Pencuci Untuk Ribuan Kerja Rumah (kredit by : Web Shaklee)

  • Ultra-pekat: 16 auns boleh dicairkan menjadi 48 gelen pencuci berkuasa tinggi.
  • Pencuci serba guna: menanggalkan kotoran, gris dan minyak daripada sebarang permukaan yang boleh dicuci, di dalam dan di luar rumah.
  • Mencuci kotoran berminyak dan gris yang paling degil, tanpa meninggalkan kesan comot.
  • Dua kali lebih pekat berbanding rumusan Basic H² asal – hanya gunakan separuh sahaja.
  • Tidak perlu dibilas, tidak meninggalkan sebarang sisa sabun atau kesan palitan.

Gunakan Pada Sebarang Permukaan Yang Boleh Dicuci – Di Dalam atau Di Luar Rumah

  • Dinding, tingkap dan cermin
  • Kaunter dapur, jubin dan lantai
  • Peralatan
  • Dapur
  • Hiasan kayu
  • Periuk belanga
  • Perabot (Jangan gunakan dalam akuarium atau tangki air pengelap cermin kereta)

Cara Penggunaan Untuk Hasil Terbaik

Dapur, peralatan, perabot, hiasan kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi

  • 1⁄4 sudu teh + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean

Periuk belanga

  • 1⁄2 sudu teh + 1 gelen air suam

Tingkap dan cermin

  • 1-2 titis + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean

Lantai

  • 1 sudu besar + 1 gelen air

Kain benang biri-biri, nilon, fabrik berkualiti tinggi

  • 1⁄2 sudu teh dalam satu besen air suam

Tahukah Anda?

  • Kebanyakan pencuci serba guna mengandungi toksin yang boleh disedut atau diserap melalui kulit.
  • Pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon.
  • Pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan toksin saraf dan boleh merengsakan hidung.
  • Morpholine, sejenis toksin berbahaya, boleh mengakibatkan kerosakan hati atau buah pinggang.
  • Pencuci kaca mengandungi ammonia, sejenis racun yang boleh merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.

Basic H2 Tidak Mengandungi Bahan-Bahan Ini Mahupun Bahan Berbahaya Yang Lain.

 Keunikan Shaklee

Selamat

  • Tidak toksik
  • Tiada gas beracun
  • Tiada bahan kimia berbahaya
  • Tanpa pewangi
  • Lembut pada tangan anda
  • pH seimbang
  • Tanpa klorin

Berkesan

  • Amat berkesan menanggalkan minyak. Ultra-pekat: 16 oz. Boleh dicairkan menjadi 48 gelen.

Mesra Alam

  • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
  • Mudah biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan

(kredit by : Laman Web Shaklee)

Kami adalah pengedar sah Shaklee Malaysia . Sekiranya anda berminat dengan produk-produk Shaklee, boleh hubungi saya ditalian : 011-32476100 . COD sekitar kawasan : SEGAMAT ( id : 1073023 )

Jadi bagi anda yang nak jadi sebahagian dari kami juga , boleh terus whatsapp 011-32476100. Pastikan anda mendaftar dengan kumpulan SID yang terbaik di Malaysia.

Whatsapp : NOREHA : 011-32476100.

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/norehamahat@gmail.com

Juga penghantaran seluruh Malaysia melalui perkhidmatan kurier 

TERIMA KASIH

DAFTR SHAKLEE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...