PROMOSI SHAKLEE JUN 2015

Promosi JUN kembali lagi.. syukur alhamdulillah, rasanya masih belum terlambat untuk saya umumkan promosi dari Shaklee bagi bulan Jun ini.

Ha..

jun promosi

Ha.. Nampak tak. Shaklee sekali lagi bagi promosi yang sentiasa best. Agak-agakla, rugi tak kalau tak ambil peluang untuk dapatkan vitamin C dan E pada bulan ni ? Seperti yang kita ketahui, vitamin C dan E sangat tinggi kandungan Anti-Oksidan dan Anti- Radang. Ia juga menguatkan imunisasi badan, mencantikkan kulit, merendahkan tekanan darah tinggi, mengekalkan berat badan yang ideal, mengurangkan tekanan ( anti-stress ), menguatkan rambut dan macam-macam lagi.

vit c.

Beli 6 botol vitamin C dapat free lagi 1 vitamin C. Kan untung tu. Anda hanya perlu membayar RM 588.30 dan dapat pulak  percuma 1 vitamin C yang harganya sebotol RM 92.50. kalau nak beli 2 botol je vitamin C, pun dapat diskaun 5%  dari harga.

Macam tu jugak kalau anda nak beli vitamin E yang sangat best ini. Anda beli 6 botol vitamin E berharga RM 947.64 ,Shaklee bagi anda percuma 1 botol yang bernilai RM 157.94. wah, kan best tu. Apa lagi yang anda dapat. Nak tahu? Anda boleh terus dapat Free Membership tau. Kalau anda nak jadi ahli anda kena bayar RM 69.00. tapi kalau anda beli promosi vitamin E pada bulan ini, Shaklee akan support terus keahlian anda. Bagus kan?

vit e

Kalau anda rasa macam banyak je kena beli 6 botol tu.. anda boleh beli 2 vitamin E sahaja dan anda dapat 5% potongan dari harga.

1 lagi promosi yang Shaklee bagi untuk bulan ini adalah Vita-Lea For Children.

vitalea childrenHarga sebotol Vita-Lea For Chidren ni hanya RM 117.66. Tapi kalau anda beli 3 botol Vita-Lea anda akan dapat percuma 1 botol. Wah, tentu anak anda sukakannya. Kalau saya, bukan anak saja yang gemarkanya, saya pun ambil ketika mabuk mengandungkan si comel Afnan sebelum ni.

Jadi, apa kata anda cuba vitamin-vitamin yang sangat-sangat best ni.

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Kami adalah pengedar sah Shaklee . COD sekitar kawasan : SEGAMAT. ( id : 1073023 )

Whatsapp : Noreha : 011-32476100.

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/norehamahat@gmail.com

Juga penghantaran seluruh Malaysia melalui perkhidmatan kurier

DAFTR SHAKLEE

5 Tips Kulit Cantik Dan Sihat :: Anda Harus Lakukan

Kulit yang cantik ,sihat lagi menawan tentu sahaja diidamkan oleh para wanita. Tidak terkecuali juga para lelaki. Apa tidaknya, dengan memiliki kulit yang menawan secara motivasinya meningkatkan keyakinan seseorang, untuk melakukan pelbagai tugasan. Siapa kata kulit yang cantik tidak penting untuk melakukan tugasan? Bagi saya, dengan memiliki kulit yang cantik, bersih sebenarnya menaikkan motivasi seseorang bagi melakukan kerja seharian dengan sempurna.

CUN MELECUN VIT

Cuba anda bayangkan , apabila terpaksa hari-hari berjumpa dengan clien, dengan anda pulak  memiliki kulit yang kusam, tidak ceria, berminyak .. owh, tentu sahaja anda kelihatan kurang berkeyakinan .

KULIT CUN

Baik, suka saya berkongsi dengan anda 5 tips agar memiliki kulit yang cantik dan sihat ::Anda Harus lakukan

PERTAMA :

:: Makan Makanan Yang Berkhasiat

Ha, kalau anda nak tahu, makanan harian yang kita ambil sedikit sebanyak mempengaruhi kulit kita. Cuba elakkan dari mengambil terlalu kerap makanan yang bergoreng dan berminyak. Sesekali bolehlah. Kalau dah terlalu kerap, bukan sahaja memberi kesan pada kulit, malahan kolestrol tinggi pulak.

** Banyakkan makan buah-buahan,  sayur-sayuran, ikan, ayam, kekacang, susu dan produk tensusu. Makan secara teratur dan makan makanan yang kaya nutrisi.

** Pengambilan suplimen yang betul juga penting untuk keperluan badan. Saya cadangkan, ambil vitamin C dan vitamin E untuk kecantikan. Ianya terkenal sebagai antioksidan dan baik untuk kulit sihat.

KEDUA :

:: Banyakkan minum air masak atau air putih.

Ha.. minum air berperisa atau air manis bukan tak boleh, air kopi ke, air nescafe ke, boleh tetapi kurangkan lah ye. Cuma amalkan minum air putih sebanyak 2 liter dan lebih. Jangan kurang. Air amat penting untuk tubuh badan kerana tekanan darah akan lebih konsisten sekaligus membuatkan jantung berfungsi dengan baik.

KETIGA :

:: Bersenam Dan Cergas

Satu lagi yang kebanyakan dari rakyat Malaysia kurang memberi perhatian. Mungkin kerana kesibukan bekerja menyebabkan aktiviti bersenam ini nampak tidak penting. Tidak bersenam sebenarnya mendatangkan Stress. Tekanan pada peringkat awal  akan mengakibatkan sakit kepala dan otot terutamanya di bahagian leher. Sebab itulah, apabila tertekan, kita mudah merasa kekejangan otot terutama leher.

**Bersenam dapat mengurangkan risiko sakit Jantung dan Kanser. Anda juga akan lebih rileks dan kurang menghadapi tekanan. Sekaligus, anda akan lebih ceria kerana aura bahagia masuk dalam diri. Kalau tak percaya, cubalah..

KEEMPAT :

:: Cuci Muka

**Nak cantik kenalah cuci muka selalu. Cuci dengan kerap supaya wajah menjadi segar. Islam itu indah. Bukankah anda perlu mengambil wuduk sekurang-kurangnya 5 kali sehari untuk solat?  Sesungguhnya anda akan lebih segar dan nyaman apabila sentiasa mengenakan air di wajah. ( Noted ). Nak tidur pun, cuci muka bersih-bersih. Jangan tidur bersama makeup!

KELIMA :

:: Berfikiran Positif

** Ha, tahukah anda bahawa, apabila kita stress sebenarnya lebih cepat berlaku penuaan pada struktur kulit kita. Kulit akan tampak lebih  tua berbanding usia! Wah, menakutkan. Masalah penuaan bermula apabila kulit mula mengendur. Stress keterlaluan akan menyebabkan ketidak mampuan tubuh dalam meneutralkan radikal bebas yang ada dalam tubuh. Jadi, jangan Stress! Think positif ! 😀

Tips tambahan. Lindungi Kulit dari Terik Matahari

** Ha, tips yang seterusnya ni amat mudah. Jauhkan diri anda dari sinaran matahari. Tapi jangan keterlaluan lah ye.. senyum..

** Seterusnya, Banyakkan Berdoa semoga apa yang kita inginkan akan dimaqbulkan. :mrgreen:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Untuk pengetahuan anda, Bulan Jun ni Promosi beli Vitamin E

It’s Back !!

-Buy 6 Free 1 ( 1 Botol = RM 149.00 sahaja  )

-Buy 6 Free Membership !!

-Buy 6 and Get  Exclusive invitation to join Ohsem Group

-Buy 6 Cash Rebate in Julai !!!

**Jadual pengambilan akan saya sertakan bila anda membuat pembelian dengan saya.. TQ **

PROMO VIITA E

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah WAKIL PENGEDAR SAH ANDA. Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

Dan

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

biodata

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Set Kecantikan Kulit Shaklee :: Berkesan atau Merapu je ::

Lumrah kehidupan, semua orang mahu cantik. Tapi, tahukah anda kesilapan memilih sesuatu Produk atau Suplimen atau juga Alat Kecantikan, bukan sahaja tidak mendapat apa yang diidamkan, malahan  menyebabkan kulit anda boleh bertambah ‘menyakitkan’. Sang pemilik diri tentu akan rasa kurang berkeyakinan diri, apatah lagi bila perlu bertemu dengan ramai orang. Owh.. Bole Stress gitu..

stres

Tahukah anda bahawa ramai yang sanggup buat apa sahaja demi mengejar kecantikan. Namun, disebalik kegairahan itu, sebenarnya kita perlu tahu dahulu kebaikan sesuatu produk sebelum mengambilnya. Paling kurang pun, membaca kandungan produk (kat belakang botol ),serasi ataupun tidak dengan struktur kulit kita.

Siapa tidak rimas kan, kalau kulit kusam, berminyak, berjerawat.. oHoo.. Kulit yang sihat itu semestinya lah tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering. Kalau terlalu berminyak ,amat mudah ditumbuhi jerawat. Dan, kalau terlalu kering pula cepat berkedut. Opss.. Maksudnya, berlaku penuaan sebelum waktunya!

Sesetengah orang sanggup menghabiskan wang semata-mata untuk mendapatkan kulit luaran yang cantik. Tapi tahukah anda bahawa.. Kecantikan juga berkait rapat dengan pemakanan.

mknn berkhsiat

Pemakanan yang sihat dan berkhasiat mendatangkan kecantikan luaran dan dalaman. Ini bermaksud, Suplimen tambahan bagi rawatan dalaman (tubuh badan) juga sama  penting.

mknn khasiat 2

Baik, Jom saya tunjukkan pada anda antara suplimen Shaklee yang terbaik bagi kulit .

*VITAMIN C

Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit:

◊◊∞Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya

◊◊∞Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit

◊◊∞Mencerahkan kulit

 ❷*VITAMIN B COMLPEK

Peranan Vitamin B Complex dalam kecantikan kulit:

◊◊∞Sebagai pelembap

◊◊∞Mencegah pigmentasi

◊◊∞Melambatkan tanda penuaan

◊◊∞Mengubati jerawat

 ❸*VITAMIN E

Peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit:

◊◊∞Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit

◊◊∞Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu

◊◊∞Menjaga kelembapan kulit

◊◊∞Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel

 Pengambilan set kecantikan di atas ditambah juga dengan pengambilan GLA Complek Shaklee dan ESP akan lebih membantu dan menyerikan wajah serta memberikan kesegaran tubuh badan.

 Lihat pula kedua-dua fungsi suplimen ini :

*GLA

PERANAN GLA Shaklee dalam kecantikan kulit:

◊◊∞Menanggalkan lebihan minyak di kulit

◊◊∞Memperbaiki system peranakan

◊◊∞Mencantikkan kulit

◊◊∞Lihat kelebihan GLA di sini

 *ESP

◊◊∞Menegang, mencantikkan kulit, halus dan berseri

◊◊∞Membina dan memperbaiki sel-sel tisu badan

◊◊∞Mengurangkan tekanan darah tinggi dan Kolestrol

◊◊∞Selebihnya tengok sini

 Ha..Kalau anda tak suka makan / telan pil ,tidak mengapa. Anda masih boleh minum ESP Shaklee sahaja. Esp amat mudah disediakan. Hanya bancuh dan minum. Wah…

Saya juga antara peminum tegar Esp Shaklee. Rasanya sangat sedap serta mengenyangkan. Boleh  diminum dengan air sejuk sahaja, atau boleh dicampur dengan perisa lain. Sangat menguntungkan.

esp baru

Untuk pengetahuan anda semua, vitamin Shaklee mempunyai banyak fungsi. Sebab itulah, selain dari kecantikan, boleh juga untuk perlangsingan atau kurus, kesuburan, alergi dan lain-lain. Cuma anda perlu tahu cara pengambilan yang betul, supaya apa yang anda inginkan akan tercapai. InsyAllah.

Sebab itulah, selain penting anda mendapatkan suplimen untuk tubuh badan, terlebih penting adalah anda mendapat bantuan cara makan dengan betul, supaya satu-satu vitamin itu tidak mengganggu penyerapan yang lain.

 semua untuk kulit vit

Baiklah, Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

Klik Sini Untuk Senarai Penuh Pakej Shaklee

Dan

Sini Untuk Senarai Harga Penuh Shaklee

Nama : Noreha Binti Mahat ( ID : 1073023 )

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/ norehamahat@gmail.com

Phone/ Message/ wassap : 017-7672250

InsyAllah, sebarang pembelian Shaklee dengan saya akan mendapat cara makan dengan betul.

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Tentang Energizing Soy Protein

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Bersempena bulan promosi ESP ni, teruja saya mahu menulis berkenaan Esp ( Energizing Soy Protein ). Tentu sajalah saya antara insan yang mengamalkan ESP ini. Wah.. rasanya.. sangatla sedap 😉 .Tengok sini

20140303_202331

BaikTahukah anda bahawa, Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan kacang soya. Hakikatnya, pengasingan protein yang pertama ini dicipta oleh Dr Shaklee pada awal 70-an. Dimana, kini banyak ujian klinikal telah membuktikan bahawa Dr Shaklee telah lama mengetahui protein soya adalah faktor utama dalam penjagaan kesihatan yang unggul.

Energizing Soy Protein ini diiktiraf seluruh dunia. Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi  ‘non- GMO’ ( non-Genetically  Modified Organism ) yang mana diproses pada kadar suhu yang rendah. Tambahan pula, 850g ( 1 tin Energizing Soy Protein ) dihasilkan daripada 30 Kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama. Baca ini..

Energizing Soy Protein dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk  didalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.

Apa itu asid amino??

Bila menyebut pasal asid amino, tentu sajalah nak tau kan pasal asid amino ni. Baik, protein terdiri lebih daripada 20 jenis asid amino yang setiap satunya akan menghasilkan jenis protein yang berbeza mengikut keperluan protein dan enzim yang diperlukan oleh tubuh manusia.

Terdapat asid amino tertentu yang dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia dikenali sebagai – asid amino tidak perlu. Manakala asid amino yang tidak dapat dihasilkan oleh badan harus diperolehi daripada sumber pemakanan. Haa. Dan inilah yang kita kenali sebagai asid amino perlu. Dan.. Shaklee menyediakan kesemua asid amino perlu tersebut.

Siapa yang sesuai mengambil ESP ini?

Baik, Energizing Soy Protein ( ESP ) ini sangat-sangatlah sesuai diambil oleh semua peringkat umur tua dan muda. Manakala, kandungan Indeks Glisemik  (g.i) yang rendah iaitu 39, menjadikan ia boleh diambil oleh pengidap kencing manis.

Lagi, ia sangat-sanagtla baik untuk :

(Kecantikan )

-Memudarkan dan menghilangkan parut.

-Kulit halus, mulus lagi gebu.. 😳

(kesihatan )

-Kesihatan Jantung dan Prostat

-Membantu mengawal kolestrol

-Membantu masalah kesuburan

-Diet yang mengenyangkan…

esp soya

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

Klik Sini Untuk Senarai Penuh Pakej Shaklee

Dan

Sini Untuk Senarai Harga Penuh Shaklee

Nama : Noreha Binti Mahat (Mama Ainul )  😆 😆

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/ norehamahat@gmail.com

Phone/ Message/ wassap : 017-7672250

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Kenapa vitamin c Shaklee perlu untuk tubuh badan?

Assalamualakum dan selamat sejahtera. Entry pada kali ini suka  saya bercerita atau berkongsi sedikit perkongsian berkenanan vitamin c. Apa itu vitamin c Shaklee sustained release Vita-C? lihat sini..

Adakah anda tahu bahawa Vitamin c  sangat-sangatla diperlukan oleh tubuh badan seseorang. Pergerakan aktif sepanjang hari memungkinkan tubuh menjadi keletihan. Dan sekiranya dibiarkan tubuh badan kita berkerja keras tanpa had atau melantak tanpa di ‘servis’, lama-kelamaan, kerja yang kita lakukan turut tidak berkualiti .

Haa,.. disinilah perlunya badan kita dijinakkan dengan senaman dan pengambilan supliment yang bersesuaian.

Kenapa vitamin c Shaklee?

Membentuk Kolagen – Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan.

Memperbaiki Simptom Pendarahan – Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.

Peningkatan Sistem Imun – Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkan simptom selsema.

Memerangi kanser – Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dgn berkesan.

Mencantikkan Kulit – Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.

Memperbaiki Insomnia – Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan.

Mengekalkan kolestrol sihat – ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi.

images (4)

Apa akan jadi sekiranya kekurangan vitamin c?

*Seseorang mudah tertekan / Stress – sering letih dan lemah

*Kulit kelihatan sangat kering dan bersisik, tapak kaki keras dan kasar Luka yang lambat sembuh

*Mudah selsema / bersin

*Wajah nampak tua dari usia (Vitamin C penting utk pembentukan kolagen)

*Mudah dapat ulser

*Mudah demam / antibodi tak kuat

*Gusi berdarah

*Salur darah mengecil

*Sakit sendi

*Tanda lebam pada badan

*Weight loss (bukan kurus sihat tapi kurus yang tak sihat, lemah dan kusam)

Haa.. Nampak bukan??.. ini kenapa kita sangat-sangat memerlukan vitamin tambahan untuk tubuh badan kita. Untuk mengurangkan kerja harian, mungkin boleh..tetapi dalam keadaan suasana  kerja sekarang, ( utama bagi yang bekerja bawah majikan ) kita terpaksa berkerja bertungkus-lumus untuk mendapatkan kualiti kerja.

photo_20140203_153106

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

Klik Sini Untuk Senarai Penuh Pakej Shaklee

Dan

Sini Untuk Senarai Harga Penuh Shaklee

Nama : Noreha Binti Mahat

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/ norehamahat@gmail.com

Phone/ Message/ wassap : 017-7672250

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Testimonial | Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee

Sepertimana yang ramai pengguna Shaklee tahu, ESP ni memang the most hot seller product Shaklee tau~!!! Oh, untuk yang masih baru, boleh rujuk tentang segala pasal Energizing Soy Protein di link di sini ya. Cara makan semua pun ada. Tak rugi tau pasal benda baik :D

Energizing Soy Protein (ESP)

Soya protein merbahaya? Eh siapa cakap? Pengambilan soya protein dalam dosage yang disarankan adalah baik dan tidak memudaratkan. Well, makan apa benda yang baik sekali pon, kalau makan bergelen2 tentulah tak elok. Makan buah oren berpuluh-puluh biji untuk dapatkan vitamin C sehari pon boleh buat cirit birit. So, berpada-pada lah makan. Usah main menghukum betul tak? :wink: Yang pasti saya sendiri merasai kebaikan ESP ni. Saya jenis banyak jerawat dan parut susah hilang. Kulit pula memang nampak kusam. Saya pengambil ESP hanya 2 scoop setiap pagi sebelum pergi kerja, pergh.. sudahlah rasa kenyang tak perlu heavy breakfast lagi, kulit pun makin cerah dan lembut, kesan jerawat pun makin cepat nak hilang. Eh Eh… bukan saya seorang mengalaminya tau.. ramai lagi.. jom kite tengok testimonial ESP jom!!!

Best kan? Heheh…Jom rasai kehebatan ESP dalam menghilangkan parut-parut luka dan parut jerawat anda~!! :mrgreen:

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. InsyaAllah kite usaha untuk menyusu bersama!!! :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Set Kecantikan Kulit Shaklee – Testimonial Pelanggan Yang Berpuas Hati

Perkongsian tentang Set Kecantikan Kulit Shaklee untuk kulit yang cantik dan berseri. Semakin ramai di antara kita memilih antioksidan hebat ini untuk memperbaiki kulit masing-masing. Alhamdulillah, semakin banyak review yang sangat-sangat baik dan memberangsangkan. Selain pemakanan yang betul dan berkhasiat, kita harus memastikan kandungan nutrien yang diperlukan untuk sel-sel tubuh badan kita memperbaiki struktur kulit badan kita. Bukan main semberono je makan tau :-)

 

Kata beliau yang kini sudah pun menjadi salah seorang keluarga Shaklee kami:

Assalam.. selamat petang geng GBS. sebelum ni dok tengok je testi orang. so ari ni nk share testi saya plk la. hehe.. saya ni ada masalah jerawat, parut2 jerawat, strechmark lps bersalin, resdung, dan mcm2 lagi mslh intim wanita. saya dok google produk yg terbaik utk masalah2 saya ni. mmg mcm2 bnd sy mkn. mcm2 produk muka sy dok cube tp sumenye mcm xde hasil. duit plk makin lama makin kering.hehe. saya tertarik dgn 1 akak ni slalu promote produk shaklee. sy pun try SET D(VITAMIN C+ VITAMIN B COMPLEX + VITAMIN E) + ALFALFA. berkat makan dengan konsisten dan displin, alhamdulillah masalah kulit saya dapat diatasi. even tgh period pun jerawat xnaik dah. klau naik pun cpt je kecut. parut2 muke still ada tp dah xmerah mcm dlu lagi. masalah resdung saya juga alhamdulillah da beransur kurang. nk makan seafood pun xpyh la pk byk kali. balun je apa yg ada.hehe. sbb saya yakin dgn keberkesanan alfalfa. hihi.. yang penting, minum 2-3 liter air shari supaya nutrien dapat diserap pada kadar optimum. sebenarnya, kecantikan kulit ni bmula dari dalam. even kite pki produk mahal utk muke tp dalaman kite pnuh dgn toksin mmg xkan berhasil. itu bgi pandangan saya la. dulu saya cume pelanggan je tapi sekarang da jadi dealer kerana saya yakin dgn shaklee. terima kasih kak Raihan’s Vita-Shop sbb knalkan saya dgn produk ni. 🙂

Set mana yang diambil beliau? Berikut adalah setnya.

Bagaimana? Mahu tahu lebih lanjut tentang Set Kecantikan Kulit Shaklee ni untuk mencantikkan kulit anda? Jangan segan dan malu ya hubungi saya :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...