PROMOSI SHAKLEE JUN 2015

Promosi JUN kembali lagi.. syukur alhamdulillah, rasanya masih belum terlambat untuk saya umumkan promosi dari Shaklee bagi bulan Jun ini.

Ha..

jun promosi

Ha.. Nampak tak. Shaklee sekali lagi bagi promosi yang sentiasa best. Agak-agakla, rugi tak kalau tak ambil peluang untuk dapatkan vitamin C dan E pada bulan ni ? Seperti yang kita ketahui, vitamin C dan E sangat tinggi kandungan Anti-Oksidan dan Anti- Radang. Ia juga menguatkan imunisasi badan, mencantikkan kulit, merendahkan tekanan darah tinggi, mengekalkan berat badan yang ideal, mengurangkan tekanan ( anti-stress ), menguatkan rambut dan macam-macam lagi.

vit c.

Beli 6 botol vitamin C dapat free lagi 1 vitamin C. Kan untung tu. Anda hanya perlu membayar RM 588.30 dan dapat pulak  percuma 1 vitamin C yang harganya sebotol RM 92.50. kalau nak beli 2 botol je vitamin C, pun dapat diskaun 5%  dari harga.

Macam tu jugak kalau anda nak beli vitamin E yang sangat best ini. Anda beli 6 botol vitamin E berharga RM 947.64 ,Shaklee bagi anda percuma 1 botol yang bernilai RM 157.94. wah, kan best tu. Apa lagi yang anda dapat. Nak tahu? Anda boleh terus dapat Free Membership tau. Kalau anda nak jadi ahli anda kena bayar RM 69.00. tapi kalau anda beli promosi vitamin E pada bulan ini, Shaklee akan support terus keahlian anda. Bagus kan?

vit e

Kalau anda rasa macam banyak je kena beli 6 botol tu.. anda boleh beli 2 vitamin E sahaja dan anda dapat 5% potongan dari harga.

1 lagi promosi yang Shaklee bagi untuk bulan ini adalah Vita-Lea For Children.

vitalea childrenHarga sebotol Vita-Lea For Chidren ni hanya RM 117.66. Tapi kalau anda beli 3 botol Vita-Lea anda akan dapat percuma 1 botol. Wah, tentu anak anda sukakannya. Kalau saya, bukan anak saja yang gemarkanya, saya pun ambil ketika mabuk mengandungkan si comel Afnan sebelum ni.

Jadi, apa kata anda cuba vitamin-vitamin yang sangat-sangat best ni.

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Kami adalah pengedar sah Shaklee . COD sekitar kawasan : SEGAMAT. ( id : 1073023 )

Whatsapp : Noreha : 011-32476100.

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/norehamahat@gmail.com

Juga penghantaran seluruh Malaysia melalui perkhidmatan kurier

DAFTR SHAKLEE

VITAMIN UNTUK LELAKI :: Lelaki Perlu Ambil Tahu ::

Percaya atau tidak, ramai para lelaki ingat bahawa vitamin Shaklee hanya untuk wanita. Hakikatnya, tidak begitu. SHAKLEE untuk SEMUA. Anda tak percaya?

Percayalah, hehe. 😀 .Kejap lagi saya tunjukkan mengapa Vitamin penting juga diambil oleh lelaki ? Anda NAK TAHU KENAPA? Sila teruskan bersama saya ya..

::: Lelaki sama seperti wanita. Perlu menjaga kesihatan supaya dapat jalani kehidupan dengan baik. Kalau anda fikir, hanya wanita sahaja perlu ambil vitamin, anda silap. Yelah kan,. Wanita perlu jaga penampilan, wanita melahirkan anak, menyusukan dan membuat kerja-kerja rumah.

Oppssss… lelaki? Bukankah tugas lelaki itu mencari nafkah? Perlu sihat selalu juga, bukan? Bagaimana para lelaki atau suami dapat jalankan amanah dengan baik?, Tentu sahaja perlukan kekuatan.  Haaa.. disinilah pentingnya lelaki dan wanita sama-sama menjaga kesihatan diri..lelaki lemah

Baik, di Shaklee , kami ada menyediakan suplimen tambahan yang boleh diambil oleh Lelaki. Sangatlah bagus kalau lelaki tahu betapa pentingnya suplimen untuk tubuh badan mereka..

Saya syorkan , cuba para suami ambil Set untuk lelaki. Antaranya adalah :

Omega Guard :: Vitamin E :: dan Zink Komplek :

Tengok ini…set lelaki

Anda nak tahu lagi, lagi dan lagi fungsi utama set Lelaki Shaklee ini ?? 😆

LELAKI HEBATIanya sangatla istimewa..Antaranya adalah :

 – Mengelakkan mati pucuk

– Meningkatkan bilangan sperma

– Mengelakkan berasa cepat letih dan lesu

– Mengembalikan tenaga kelakian

– Menjaga kesihatan kulit muka seperti menghilangkan jerawat dan jeragat

-Dan banyak-banyakla lagi…. Macam kat atas tuu.. :mrgreen: :mrgreen:

 Baik, untuk itu..Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

KLIK SINI UNTUK PAKEJ PENUH SHAKLEE

Dan

SINI UNTUK SENARAI HARGA PENUH SHAKLEE

Nama : Noreha Binti Mahat ( Mama Ainul )  ID : 1073023

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/ norehamahat@gmail.com

Phone/ Message/ wassap : 017-7672250

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Kenapa vitamin c Shaklee perlu untuk tubuh badan?

Assalamualakum dan selamat sejahtera. Entry pada kali ini suka  saya bercerita atau berkongsi sedikit perkongsian berkenanan vitamin c. Apa itu vitamin c Shaklee sustained release Vita-C? lihat sini..

Adakah anda tahu bahawa Vitamin c  sangat-sangatla diperlukan oleh tubuh badan seseorang. Pergerakan aktif sepanjang hari memungkinkan tubuh menjadi keletihan. Dan sekiranya dibiarkan tubuh badan kita berkerja keras tanpa had atau melantak tanpa di ‘servis’, lama-kelamaan, kerja yang kita lakukan turut tidak berkualiti .

Haa,.. disinilah perlunya badan kita dijinakkan dengan senaman dan pengambilan supliment yang bersesuaian.

Kenapa vitamin c Shaklee?

Membentuk Kolagen – Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan.

Memperbaiki Simptom Pendarahan – Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.

Peningkatan Sistem Imun – Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkan simptom selsema.

Memerangi kanser – Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dgn berkesan.

Mencantikkan Kulit – Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.

Memperbaiki Insomnia – Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan.

Mengekalkan kolestrol sihat – ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi.

images (4)

Apa akan jadi sekiranya kekurangan vitamin c?

*Seseorang mudah tertekan / Stress – sering letih dan lemah

*Kulit kelihatan sangat kering dan bersisik, tapak kaki keras dan kasar Luka yang lambat sembuh

*Mudah selsema / bersin

*Wajah nampak tua dari usia (Vitamin C penting utk pembentukan kolagen)

*Mudah dapat ulser

*Mudah demam / antibodi tak kuat

*Gusi berdarah

*Salur darah mengecil

*Sakit sendi

*Tanda lebam pada badan

*Weight loss (bukan kurus sihat tapi kurus yang tak sihat, lemah dan kusam)

Haa.. Nampak bukan??.. ini kenapa kita sangat-sangat memerlukan vitamin tambahan untuk tubuh badan kita. Untuk mengurangkan kerja harian, mungkin boleh..tetapi dalam keadaan suasana  kerja sekarang, ( utama bagi yang bekerja bawah majikan ) kita terpaksa berkerja bertungkus-lumus untuk mendapatkan kualiti kerja.

photo_20140203_153106

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

Klik Sini Untuk Senarai Penuh Pakej Shaklee

Dan

Sini Untuk Senarai Harga Penuh Shaklee

Nama : Noreha Binti Mahat

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/ norehamahat@gmail.com

Phone/ Message/ wassap : 017-7672250

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...