Promosi SHAKLEE SEPTEMBER 2015 || Menarik Hanya Di Shaklee

Sekejap je kan dan masuk Bulan September? Seperti selalunya, Shaklee pasti ada buat Promosi setiap bulan untuk ahli-ahlinya. Yang bukan ahli pun, dapat kelebihannya jugak tau. Ha, anda pasti nak tahu Promosi bulan ni kan..

prpmo sept 1

promosi sept 2

Tara.. ha, nilah antara produk yang sangat laris. Anda nak tahu kenapa? Bagi anda yang dah tahu kelebihannya, pasti teruja kerana Esp dan Vitalea For Children, banyak sangat khasiatnya.  Anda boleh baca info ESP di sini // lagi info ESP dan Testimoni

Info Vitalea For Children di sini. // lagi info Vitalea For Children

Untuk pengetahuan lagi, bagi sesiapa yang mendaftar sebelum Oktober 2015, Shaklee akan menghadiahkan sebotol Vitalea dengan pembelian minima sebarang produk Shaklee. saya ada cerita di sini

Bagaimana? Anda ingin mencuba? Saya pasti anda tidak akan kecewa seperti saya. Saya juga seperti anda, diawal perkenalan dengan Shaklee, risau, dan macam-macam lagi perasaan. Tetapi, apabila telah mencuba salah satu produk Shaklee, saya terus jatuh cinta dan terus belajar berkenaan semua produk keluaran Shaklee

Di Shaklee, anda akan ditawarkan kelas-kelas percuma Shaklee dan berbayar. Dan dari situ, anda boleh buat penilaian terhadap keberkesanan semua produk Shaklee. Boleh baca di sini

Kami juga ada group yang sangat eklusif tau. Di sana, anda pasti teruja kerana pelbagai aktiviti, kelas, perbincangan dan macam-macam lagi dikongsi bersama. Untuk keterangan lanjut, hubungi saya: Noreha : 011 324 76100

Kami adalah pengedar sah Shaklee Malaysia . Sekiranya anda berminat dengan produk-produk Shaklee, boleh hubungi saya ditalian : 011 324 76100 . COD sekitar kawasan : SEGAMAT ( id : 1073023 )

Bagi anda yang nak jadi sebahagian dari kami juga , boleh terus whatsapp 011 324 76100. Pastikan anda mendaftar dengan kumpulan SID yang terbaik di Malaysia.

Whatsapp : NOREHA : 011-324 76100.

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/norehamahat@gmail.com

DAFTR SHAKLEE

Tentang Energizing Soy Protein

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Bersempena bulan promosi ESP ni, teruja saya mahu menulis berkenaan Esp ( Energizing Soy Protein ). Tentu sajalah saya antara insan yang mengamalkan ESP ini. Wah.. rasanya.. sangatla sedap 😉 .Tengok sini

20140303_202331

Baik, Tahukah anda bahawa, Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan kacang soya. Hakikatnya, pengasingan protein yang pertama ini dicipta oleh Dr Shaklee pada awal 70-an. Dimana, kini banyak ujian klinikal telah membuktikan bahawa Dr Shaklee telah lama mengetahui protein soya adalah faktor utama dalam penjagaan kesihatan yang unggul.

Energizing Soy Protein ini diiktiraf seluruh dunia. Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi  ‘non- GMO’ ( non-Genetically  Modified Organism ) yang mana diproses pada kadar suhu yang rendah. Tambahan pula, 850g ( 1 tin Energizing Soy Protein ) dihasilkan daripada 30 Kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama. Baca ini..

Energizing Soy Protein dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk  didalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.

Apa itu asid amino??

Bila menyebut pasal asid amino, tentu sajalah nak tau kan pasal asid amino ni. Baik, protein terdiri lebih daripada 20 jenis asid amino yang setiap satunya akan menghasilkan jenis protein yang berbeza mengikut keperluan protein dan enzim yang diperlukan oleh tubuh manusia.

Terdapat asid amino tertentu yang dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia dikenali sebagai – asid amino tidak perlu. Manakala asid amino yang tidak dapat dihasilkan oleh badan harus diperolehi daripada sumber pemakanan. Haa. Dan inilah yang kita kenali sebagai asid amino perlu. Dan.. Shaklee menyediakan kesemua asid amino perlu tersebut.

Siapa yang sesuai mengambil ESP ini?

Baik, Energizing Soy Protein ( ESP ) ini sangat-sangatlah sesuai diambil oleh semua peringkat umur tua dan muda. Manakala, kandungan Indeks Glisemik  (g.i) yang rendah iaitu 39, menjadikan ia boleh diambil oleh pengidap kencing manis.

Lagi, ia sangat-sanagtla baik untuk :

(Kecantikan )

-Memudarkan dan menghilangkan parut.

-Kulit halus, mulus lagi gebu.. 😳

(kesihatan )

-Kesihatan Jantung dan Prostat

-Membantu mengawal kolestrol

-Membantu masalah kesuburan

-Diet yang mengenyangkan…

esp soya

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

Klik Sini Untuk Senarai Penuh Pakej Shaklee

Dan

Sini Untuk Senarai Harga Penuh Shaklee

Nama : Noreha Binti Mahat (Mama Ainul )  😆 😆

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/ norehamahat@gmail.com

Phone/ Message/ wassap : 017-7672250

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Kelebihan Kumpulan Shaklee Kami

Secara general saya boleh cerita sikit-sikit kenapa kumpulan Shaklee kami sangat berbeza dengan kumpulan MLM yang lain? Malah sangat juga berbeza berbanding kumpulan lain yang juga dalam Shaklee? Hehe..

Kami akui, Shaklee adalah sebuah syarikat MLM. Tetapi dengan cara yang betul dan halal, ialah adalah sebuah Syarikat MLM yang paling berprestij di Malaysia. Bukannya sebuah syarikat MLM Haram Jadah di mana ahli-ahlinya tertindas. Bukan tiada berlaku di dalam Shaklee, memang ada (tapi bukan group kami ya). Kerana apa? Kerana anda salah memilih pemimpin anda. Di dalam kumpulan Shaklee kami, kami akan mendidik anak-anak Shaklee kami sehingga berjaya, (tetapi sudah tentulah dengan usaha, dan bukan goyang kaki sahaja). Ha, kalo goyang kaki, itu memang sah-sahlah haram.

>

Apa yang ketara dalam kumpulan kami ialah:

  1. Yuran keahlian yang sememangnya murah iaitu RM75 seumur hidup.
  2. Anda tidak akan dipaksa membeli stok melambak2 untuk cukupkan point.
  3. Anda akan diajar belajar bina asas niaga yang kukuh, step by step dari bonus terkecil iaitu < RM30 sehinggalah 4, 5 6 angka.
  4. Anda tidak perlu buat pinjaman berpuluh-puluh ribu.
  5. Uniknya bisnes shaklee, downline boleh kejar pangkat lebih tinggi dari upline.. kalau upline distributor, downline boleh jadi Master. Bergantung usaha masing-masing.
  6. Banyak usaha anda buat sales dan marketing, maka banyaklah bonus anda. Sikit sales, maka sikit lah bonus anda.
  7. Kami ada kumpulan-kumpulan pelanggan kami sendiri di mana segala testimonial adalah dengan rela hati diberi oleh pelanggan kami.
  8. Kami ada kumpulan-kumpulan konsultansi kerana makan vitamin memerlukan pengetahuan, dan bukannya main hentam kromo sahaja – cepat habis supaya beli lagi. No-No!
  9. Kami tidak mengamalkan head-hunting dan paksaan untuk customer menjadi ahli. Biasanya customer sendiri nak jadi ahli sebab rasa best dengan produk Shaklee.

 

Pada Mac 2012, ketua-ketua kami yang effective (Pangkat Supervisor dan ke atas) adalah seramai 50 orang. Namun pada Mei 2013, bilangannya adalah seramai 482 orang!! Peningkatan sehingga 864% dalam masa hanya setahun!!!! Jumlah keahlian adalah lebih 6,000 orang!

Pada Mac 2012, jumlah jualan Shaklee dari kumpulan kami adalah sebanyak RM 505,000. Namun pada Mei 2013, jumlah jualan adalah melebihi RM 7.5 juta!!!! Pertumbuhan sebanyak 800% dalam masa hanya setahun!!!!

Macam mana? Dengan memilih kumpulan Shaklee yang terbaik, anda akan jadi antara yang terbaik. Kalau sudah berminat jadi ahli Shaklee, pastikan anda memilih pemimpin yang betul. Teknik marketing FB ads, SEO, blogging, adalah antara asas yang perlu diajar oleh upline anda. Maka, sila jangan tersalah pilih ya.

Apa lagi yang menarik tentang jutawan-jutawan Shaklee? Kami adalah YAWN!!!

APAKAH YAWN? 
(Young And Wealthy but Normal)

YAWN adalah golongan jutawan generasi baru. Biasanya golongan ni terdiri dr IM (internet marketer), investor, dll yg takde kepentingan utk ‘nampak mewah’. Kalau bisnesperson yg melibatkan usahasama dengan bizperson lain, misalnya yg kontraktor ke.. Memang kena nmpk mewah bergaya, kalau tak, org tak percaya dgn kredibiliti dia. Mereka terpaksa beli kereta besar-besar, tunjuk gaya mewah, lagak mewah, handbag mewah, majlis grand, rumah wajib banglo. Di Shaklee, jutawan mereka semua low profile. Memang nampak biasa. Memang nampak down to earth. Anda tidak akan nampak mereka menayang kemewahan. Mereka jutawan, mereka kaya, tapi mereka sangat rendah diri.

Tapi bagi mereka (dan kami) yang menjalankan business internet, atau business yg tidak memerlukan untuk impress sesiapa, mereka bole hidup mcm biasa, as normal person. Boleh dikatakan JUTAWAN SENYAP. Tak kira lah berselipar jepun sekalipun, yang penting akaun dalam bank berkepok2 duitnya :mrgreen:. Alah-ala zuhud gtu. InsyaAllah. Dan saya rasakan itu adalah yang terbaik.

Itulah serba sedikit ttg golongan YAWN. Jom lihat gambar-gambar kumpulan kami.

>

>

>

>

>

<

>

 >

So, sesiapa nak jadi YAWN? :D Boleh lah daftar dengan saya.

< 

BORANG KEAHLIAN SHAKLEE
Produk Vitamin (KLIK SINI)

<

 Saya adalah Independent Distributer Shaklee yang Sah  Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com; Phone: 017-7672250

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...