Testimonial ViViX – Promotion May 2013!! Buy 6 Free 1!

Bagaimanakah cara pengambilan Vivix?
✔Hanya 1 sudu teh sahaja
✔Setiap hari
✔Sejurus selepas makan
✔Goncang sebelum minum
✔Simpan di dalam peti sejuk

Nak tau apa kelebihan beli Promo (6 botol) Anda akan dapat: 
❤ Free 1 botol Vivix bernilai RM475
❤ Free Membership (So automatik dpt beli Vivix ni dgn HARGA AHLI!!)
❤ Bonus Cash Back lebih kurang RM230-RM250 bulan berikutnya.
❤ Total penjimatan duit adalah RM250 (Cash Back) + RM75 (free membership dan Free shipping) + RM665 (Disebabkan beli dengan member price) + free sebotol ViViX bernilai RM475 = RM1465!!!!

Anda tak nak ker? Kalau nak cuba hubungi saya… berbaloii baloi lah…

Komen ‘sy nak‘ dan SMS@Whatsapp ‘VIVIX‘ ke 017-7672250 sekarang!

atau PM/Inbox ke http://www.facebook.com/messages/KedaiVitaminIbuCergas

Stok cepat habis so contact saya ASAP.

Harga? Sangat2 berpatutan. Student pun mampu beli utk stok sebulan.

Kelebihan VIVIX
❤ TAK PERLU TELAN PIL BANYAK sangat untuk menjaga kesihatan
❤ melambatkan proses penuaan LOCK YPUR AGE!!
❤ membantu mengelakkan KANSER
❤ mengurangkan risiko PENYAKIT JANTUNG
❤ mengurangkan komplikasi KENCING MANIS
❤ membantu mengawal TEKANAN DARAH TINGGI
❤ meningkatkan kesihatan ARTHRITIS & menyokong KESIHATAN SENDI
❤ membantu kurangkan insiden bagi penyakit NYANYUK
❤ menggalakkan PENURUNAN BERAT BADAN
❤ meningkatkan SISTEM IMMUNE
❤ menyokong KESIHATAN MATA
❤ menggalakkan kesihatan KESELURUHAN

DOWNLOAD TESTIMONIAL VIVIX.pdf

RAHSIA KECANTIKAN AYU RAUDHAH  

LEBIH empat bulan bergelar isteri kepada pemain bola sepak kebangsaan, Zaquan Adha Abdul Radzak, pelakon Ayu Raudhah masih menantikan kehadiran cahaya mata.

Setakat ini, Ayu belum menunjukkan tanda-tanda kehamilan. Biarpun begitu, pasangan itu berserah kepada rezeki Tuhan dan menerima bila-bila masa sahaja untuk dikurniakan anak.

Sesibuk mana dengan rumah tangga yang baru dibina itu, ia tidak menjadi halangan untuk wanita ini meneruskan kerjayanya dalam bidang lakonan. Namun, Ayu perlu lebih selektif memilih watak yang sesuai.

Selepas berkahwin, wajah Ayu jarang dilihat muncul di media cetak mahupun elektronik. Jika ada yang perasan, telefilem terbaru lakonan Ayu berjudul Pabila Syaitan Berbisik baru disiarkan di TV1 pada 22 April lalu.

Ayu yang selama ini cukup dikenali dengan watak gadis lemah-lembut dalam lakonannya bertukar kepada sisi jahat apabila membawa watak gadis kampung yang lupa daratan dan sanggup menghancurkan rumah tangga orang lain demi mengejar kemewahan hidup.

Bagi mengubat rindu peminat Ayu, OopStarz! minggu ini mahu berkongsi tentang rahsia kejelitaannya.

Dalam menjaga penampilan, dia paling gemar menyerlahkan kecantikan mata. Boleh dikatakan Ayu memiliki mata yang mampu menjadi aset berharga pada dirinya dan mudah mencairkan hati sesiapa sahaja yang memandang.

“Saya suka memakai maskara untuk melentikkan bulu mata. Jika memakai maskara, saya tidak perlu menggunakan bulu mata palsu. “Jadi, saya jarang membeli bulu mata palsu. Kalau membeli pun, saya memilih yang tidak terlalu panjang dan tidak terlalu pendek.

“Biasanya saya akan membeli maskara dengan jumlah yang banyak. Maskara yang paling saya suka adalah jenis Maybelline Volume Express Mascara Curved Brush,” ujar pelakon drama popular Nur Kasih dan Manjalara ini.

Pada hari tidak bekerja, Ayu jarang mengenakan mekap tebal tetapi wajahnya tetap tidak dapat lari dari menggunakan maskara.

“Boleh dikatakan setiap hari saya perlu bersolek tetapi apabila berada di rumah, saya jarang memakai mekap. Jika keluar tanpa urusan kerja, saya tidak banyak memakai mekap dan yang penting mesti meletak maskara pada mata,” ujarnya lagi.

Sapu ais pada muka Seperti wanita lain, Ayu tidak putus menjalani rutin kecantikan seperti biasa iaitu mencuci muka, menggunakan penyegar dan pelembap muka.

“Saya perlu membersihkan dan menjaga muka dengan kerap kerana sentiasa menggunakan mekap setiap hari terutama sewaktu menjalani penggambaran.

“Saya tidak banyak mengamalkan petua tradisional. Antara petua yang diamalkan setiap kali sebelum tidur, saya akan menyapu ais pada muka untuk merawat kulit bermasalah.

“Alhamdulillah, nasib baik kulit saya tidak mudah ditumbuhi jerawat walaupun kadangkala rasa stres,” katanya.

Selain itu, dia juga menerima rawatan kulit muka di pusat kecantikan AsterSpring selama setahun di samping mendapat bekalan percuma produk penjagaan kulit Dermalogica dan kosmetik Averine.

Ayu terpilih antara artis yang mengikuti pakej rawatan muka dan badan ‘Beautiful Bride’ oleh AsterSpring pada November tahun lalu. Selain Ayu, pelakon Raja Farah juga menerima rawatan yang sama.

Guna daun bunga raya

Daripada penjagaan muka, topik perbualan beralih kepada penjagaan rambut yang dianggap sebagai mahkota berharga kepada setiap wanita. Agak menarik juga apabila Ayu menggunakan daun bunga raya untuk melembutkan rambut.

“Ambil 10 helai daun bunga raya dan tumbuk sehingga halus. Kemudian, sapukan pada rambut hingga ke akarnya. Balutkan rambut dengan “shower cap” selama 30 minit. “Akhir sekali, cuci dengan air bersih. Amalkan dua kali seminggu. Insya-Allah rambut menjadi lebih lembut dan bersinar,” ujarnya.

Menyentuh tentang pemakanan, Ayu kurang mengambil nasi dan sangat mengawal makan. Disebabkan berat badannya mudah naik jika tidak dijaga, Ayu perlu mengambil jumlah makanan pada kadar sedikit.

“Selain mengawal pemakanan, saya turut mengamalkan minuman kesihatan iaitu sirap Shaklee,” katanya.

Untuk mengekalkan bentuk badan menarik, Ayu turut melakukan senaman bangkit tubi sebanyak 50 kali sebelum tidur.

Mstar

Sumber: Berita Harian Metro Online (5 May 2011)

Haa, sirap Shaklee tu la VIVIX !!

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. InsyaAllah kite usaha untuk kawal tekanan darah tinggi anda bersama!!! :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Shaklee Collagen Powder, Collagen Terbaik Untuk Kulit Anda!

Kenapa saya katakan Shaklee Collagen Powder adalah Collagen Terbaik untuk kulit anda? Sebab ianya memang terbukti berkesan! Kadar penyerapan sehingga ke tahap sellular memang menjadikan kulit 80% lebih gebu, lebih cantik dan lebih segar! Malah anda akan kelihatan awet muda!  Pengguna ini berasal dari Brunei Darul Salam. Jauh tu. Beliau telah menggunakan selama 6 minggu. Collagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, malah lebih kecil dari saiz nanometer tau (nanometer atau picometer – saiz electrons), dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Pengambilan Selepas 6 Minggu Sahaja! 

Oleh kerana gambar terlalu kecil, saya tulis kembali seperti di bawah

Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih..

 Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2.Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun (salam perkenalan.. Sy mama 3anak kecil :P. ramai plak dok pm sy panggil kakak…segan hikhik).

Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2,sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini.

So, memang tidak ragu-ragu lagi Shaklee Collagen Powder, berfungsi sebagai Collagen terbaik untuk kulit anda. Cubalah rasakan perbezaannya! Info lanjut tentang Shaklee Collagen Powder boleh di didapati di link di bawah ni.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com; Phone:  017-7672250

Collagen Powder

Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.


* Berat molekul diukur dalam unit Dalton

 

 

Bilangan Saiz Setiap Botol
15 sachet setiap kotak

Jadual Makan
Makan 1 sachet sehari dicampur mana-mana air yang disukai. Keberkesanan akan jelas kelihatan selepas 4 minggu.

Tiada perasa tiruan, pemanis, warna-warna, atau bahan pengawet tambahan.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegahsebarang penyakit.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

ATAU

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI DAN MENDAPATKAN HARGA AHLI (MEMBER) SHAKLEE

 >

Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com; Phone:  017-7672250

Vivix

VIVIX 

Revolusi Terbaru dari Shaklee

Vivix ™ Campuran Minuman Botani Campurkan yang merupakan satu kejayaan dalam revolusi adalah satu kejayaan revolusi dalam nutrisi yang melibatkan polyphenol. Apa pula polyphenol ni? Nak menyebutnya pun berbelit lidah. Polyphenols ni adalah jenis mikronutrien yang banyak dalam diet kita dan juga bergantung banyak pada diet kita. Polyphenol ni terbukti berperanan penting dalam pencegahan penyakit-penyakit degeneratif (penyakit yang melibatkan tisu dan kemerosotan fungsi organ) seperti kanser dan penyakit kardiovaskular daripada muncul. Kebaikan dan kesan makanan jenis polifenol adalah bergantung kepada pada jumlah yang digunakan dan pada bioavailabiliti (BA) polifenol tersebut iaitu bagaimana polifenol ini mampu diserap sama ada bergantung pada dosage tertentu, cara pengambilannya (sama ada oral atau external). Ia juga berbeza dari satu individu ke individu yang lain.

Antara makanan yang tinggi kandungan polyphenol adalah termasuk buah-buahan, sayur-sayuran, bijirin dan kekacang, dan makanan yang segar.

Berikut adalah antara jenis buah-buahan yang kaya dengan polyphenol; termasuk Apples without skin, apple butter, or applesauce; Apple cider and juice; Apricots; Black- or red currants; Blackberries; Blood oranges; Blueberries; Chokeberries; Cranberries; Dates; Elderberries; Gooseberries; Green apples (with skin); Kiwi; Lemon; Ligonberries; Limes; Mangoes; Marionberries; Nectarines; Oranges: navel, tangelos, tangerines, Peaches; Pears; Plums and prunes (dried plums); Pomegranates; Quinces; Red or purple grapes; Red apples (with skin); Raspberries; Rhubarb; Raisins; Strawberries; Sweet or sour cherries, dan sebagainya (nak sebut pon banyak sangat).

 

Wow, banyaknya. Ada kenal semua buah tu? Ada makan?

Sayur-sayuran jenis yang macam mana pula. Antaranya ialah; Broccoli; Celery; Cherry or grape tomatoes; Corn; Eggplant (aubergine); Fennel; Garlic; Greens like kale and turnip; Kohlrabi; Leeks; Lovage; Onions; Lobak putih (Parsnips); Labu (Pumpkins); Sawi; Kobis Ungu; Rutabagas; Daun bawang (Scallions); Small spicy peppers; Sweet potatoes; Ulam pegaga (watercress).

Huh, tetapi, adakah kita banyak makan semua senarai makanan di atas untuk tahap polyphenol yang mencukupi untuk tubuh badan kita? Kalau rasa-rasa macam tiada, kini ada penyelesaian terbaik untuk kekal awet muda, tinggi antioksida dan boleh mengurangkan risiko kanser dan penyakit degeneratif ni dari datang. Itulah Vivix dari Shaklee! Ianya diuji secara klinikal dan patented. Ekskulsif untuk Shaklee.

Vivix™ Shaklee ni mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

 

Bilangan Saiz Setiap Botol
150 dalam 1 botol

Jadual Makan
Setengah Sudu Kecil Sehari
Simpan dalam peti sejuk
Goncang sebelum guna
Tiada perasa tiruan, pemanis, warna-warna, atau bahan pengawet tambahan.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegahsebarang penyakit.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

 >

Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com; Phone:  017-7672250

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...