Kebaikan dan Faedah GLA Shaklee :: Bukan sekadar untuk Wanita

Kenali GLA Complek Shaklee ::

gmbo GLA

GLA Shaklee merupakan suplimen Shaklee yang di ekstrak dari borage yang mengandungi lebih dari 2 kali ganda GLA dalam EPO ( Evening Primrose Oil ). Setiap kapsulnya mengandungi lebih 300 mg GLA  yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. Ianya digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya. Keterangan lanjut disini

Baik, apa Kebaikan dan Kelebihan GLA Shaklee ni ye?

manfaat gla

Jom baca pula apa kata pengguna GLA Complek Shaklee :

testimoni gla

Haa.. Bagi yang mahukan kulit yang cantik lagi berseri pula bolehla cuba ambil GLA ni. Anda tak akan rugi kerana anda bukan sahaja dapat kulit yang cantik menawan ,tetapi dapat beberapa kebaikan tambahan dari khasiat GLA. Mereka yang bermasalah dengan jerawat digalakkan untuk mengambilnya.

GLA juga boleh diambil oleh lelaki dan wanita tau. Ia sangat-sangatlah membantu mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis. Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping dan bersisik.

Jom baca 5 SEBAB UTAMA kenapa anda patut amalkan GLA Complek :

 –HORMON LELAKI DAN PEREMPUAN /KESUBURAN

*GLA membentuk Prostaglandin untuk mengawal selia hormon lelaki dan wanita.

*Gla juga mampu untuk mengecutkan cyst dalam Rahim wanita yang boleh menghalang kehamilan.

 -KECANTIKAN DAN KESIHATAN KULIT

Memperbaiki struktur kulit seperti ECZEMA, ALERGI, kulit kering,bintik-bintik dan kegatalan.

-PELANGSINGAN

Merendahkan kolestrol LDL dan Menghalang penambahan berat badan dengan berkesan.

 TEKANAN DARAH TINGGI / KENCING MANIS

 

*Menghalang pembekuan darah,merangsang peredaran darah,memperbaiki tekanan darah tinggi dan mengelak masalah jantung.

*Bagi pesakit kencing manis pula, GLA membantu dalam merendahkan gula dalam darah dan mengurangkan kebas-kebas.

 -MENENTANG KANSER

GLA sebagai anti-oksidan yang meningkatkan system imum badan. Menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser.

Baik, Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

Klik Sini Untuk Senarai Penuh Pakej Shaklee

Dan

Sini Untuk Senarai Harga Penuh Shaklee

Nama : Noreha Binti Mahat ( ID : 1073023 )

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/ norehamahat@gmail.com

Phone/ Message/ wassap : 017-7672250

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Testimonial ViViX – Promotion May 2013!! Buy 6 Free 1!

Bagaimanakah cara pengambilan Vivix?
✔Hanya 1 sudu teh sahaja
✔Setiap hari
✔Sejurus selepas makan
✔Goncang sebelum minum
✔Simpan di dalam peti sejuk

Nak tau apa kelebihan beli Promo (6 botol) Anda akan dapat: 
❤ Free 1 botol Vivix bernilai RM475
❤ Free Membership (So automatik dpt beli Vivix ni dgn HARGA AHLI!!)
❤ Bonus Cash Back lebih kurang RM230-RM250 bulan berikutnya.
❤ Total penjimatan duit adalah RM250 (Cash Back) + RM75 (free membership dan Free shipping) + RM665 (Disebabkan beli dengan member price) + free sebotol ViViX bernilai RM475 = RM1465!!!!

Anda tak nak ker? Kalau nak cuba hubungi saya… berbaloii baloi lah…

Komen ‘sy nak‘ dan SMS@Whatsapp ‘VIVIX‘ ke 017-7672250 sekarang!

atau PM/Inbox ke http://www.facebook.com/messages/KedaiVitaminIbuCergas

Stok cepat habis so contact saya ASAP.

Harga? Sangat2 berpatutan. Student pun mampu beli utk stok sebulan.

Kelebihan VIVIX
❤ TAK PERLU TELAN PIL BANYAK sangat untuk menjaga kesihatan
❤ melambatkan proses penuaan LOCK YPUR AGE!!
❤ membantu mengelakkan KANSER
❤ mengurangkan risiko PENYAKIT JANTUNG
❤ mengurangkan komplikasi KENCING MANIS
❤ membantu mengawal TEKANAN DARAH TINGGI
❤ meningkatkan kesihatan ARTHRITIS & menyokong KESIHATAN SENDI
❤ membantu kurangkan insiden bagi penyakit NYANYUK
❤ menggalakkan PENURUNAN BERAT BADAN
❤ meningkatkan SISTEM IMMUNE
❤ menyokong KESIHATAN MATA
❤ menggalakkan kesihatan KESELURUHAN

DOWNLOAD TESTIMONIAL VIVIX.pdf

RAHSIA KECANTIKAN AYU RAUDHAH  

LEBIH empat bulan bergelar isteri kepada pemain bola sepak kebangsaan, Zaquan Adha Abdul Radzak, pelakon Ayu Raudhah masih menantikan kehadiran cahaya mata.

Setakat ini, Ayu belum menunjukkan tanda-tanda kehamilan. Biarpun begitu, pasangan itu berserah kepada rezeki Tuhan dan menerima bila-bila masa sahaja untuk dikurniakan anak.

Sesibuk mana dengan rumah tangga yang baru dibina itu, ia tidak menjadi halangan untuk wanita ini meneruskan kerjayanya dalam bidang lakonan. Namun, Ayu perlu lebih selektif memilih watak yang sesuai.

Selepas berkahwin, wajah Ayu jarang dilihat muncul di media cetak mahupun elektronik. Jika ada yang perasan, telefilem terbaru lakonan Ayu berjudul Pabila Syaitan Berbisik baru disiarkan di TV1 pada 22 April lalu.

Ayu yang selama ini cukup dikenali dengan watak gadis lemah-lembut dalam lakonannya bertukar kepada sisi jahat apabila membawa watak gadis kampung yang lupa daratan dan sanggup menghancurkan rumah tangga orang lain demi mengejar kemewahan hidup.

Bagi mengubat rindu peminat Ayu, OopStarz! minggu ini mahu berkongsi tentang rahsia kejelitaannya.

Dalam menjaga penampilan, dia paling gemar menyerlahkan kecantikan mata. Boleh dikatakan Ayu memiliki mata yang mampu menjadi aset berharga pada dirinya dan mudah mencairkan hati sesiapa sahaja yang memandang.

“Saya suka memakai maskara untuk melentikkan bulu mata. Jika memakai maskara, saya tidak perlu menggunakan bulu mata palsu. “Jadi, saya jarang membeli bulu mata palsu. Kalau membeli pun, saya memilih yang tidak terlalu panjang dan tidak terlalu pendek.

“Biasanya saya akan membeli maskara dengan jumlah yang banyak. Maskara yang paling saya suka adalah jenis Maybelline Volume Express Mascara Curved Brush,” ujar pelakon drama popular Nur Kasih dan Manjalara ini.

Pada hari tidak bekerja, Ayu jarang mengenakan mekap tebal tetapi wajahnya tetap tidak dapat lari dari menggunakan maskara.

“Boleh dikatakan setiap hari saya perlu bersolek tetapi apabila berada di rumah, saya jarang memakai mekap. Jika keluar tanpa urusan kerja, saya tidak banyak memakai mekap dan yang penting mesti meletak maskara pada mata,” ujarnya lagi.

Sapu ais pada muka Seperti wanita lain, Ayu tidak putus menjalani rutin kecantikan seperti biasa iaitu mencuci muka, menggunakan penyegar dan pelembap muka.

“Saya perlu membersihkan dan menjaga muka dengan kerap kerana sentiasa menggunakan mekap setiap hari terutama sewaktu menjalani penggambaran.

“Saya tidak banyak mengamalkan petua tradisional. Antara petua yang diamalkan setiap kali sebelum tidur, saya akan menyapu ais pada muka untuk merawat kulit bermasalah.

“Alhamdulillah, nasib baik kulit saya tidak mudah ditumbuhi jerawat walaupun kadangkala rasa stres,” katanya.

Selain itu, dia juga menerima rawatan kulit muka di pusat kecantikan AsterSpring selama setahun di samping mendapat bekalan percuma produk penjagaan kulit Dermalogica dan kosmetik Averine.

Ayu terpilih antara artis yang mengikuti pakej rawatan muka dan badan ‘Beautiful Bride’ oleh AsterSpring pada November tahun lalu. Selain Ayu, pelakon Raja Farah juga menerima rawatan yang sama.

Guna daun bunga raya

Daripada penjagaan muka, topik perbualan beralih kepada penjagaan rambut yang dianggap sebagai mahkota berharga kepada setiap wanita. Agak menarik juga apabila Ayu menggunakan daun bunga raya untuk melembutkan rambut.

“Ambil 10 helai daun bunga raya dan tumbuk sehingga halus. Kemudian, sapukan pada rambut hingga ke akarnya. Balutkan rambut dengan “shower cap” selama 30 minit. “Akhir sekali, cuci dengan air bersih. Amalkan dua kali seminggu. Insya-Allah rambut menjadi lebih lembut dan bersinar,” ujarnya.

Menyentuh tentang pemakanan, Ayu kurang mengambil nasi dan sangat mengawal makan. Disebabkan berat badannya mudah naik jika tidak dijaga, Ayu perlu mengambil jumlah makanan pada kadar sedikit.

“Selain mengawal pemakanan, saya turut mengamalkan minuman kesihatan iaitu sirap Shaklee,” katanya.

Untuk mengekalkan bentuk badan menarik, Ayu turut melakukan senaman bangkit tubi sebanyak 50 kali sebelum tidur.

Mstar

Sumber: Berita Harian Metro Online (5 May 2011)

Haa, sirap Shaklee tu la VIVIX !!

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. InsyaAllah kite usaha untuk kawal tekanan darah tinggi anda bersama!!! :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Set Kecantikan Kulit Shaklee – Testimonial Pelanggan Yang Berpuas Hati

Perkongsian tentang Set Kecantikan Kulit Shaklee untuk kulit yang cantik dan berseri. Semakin ramai di antara kita memilih antioksidan hebat ini untuk memperbaiki kulit masing-masing. Alhamdulillah, semakin banyak review yang sangat-sangat baik dan memberangsangkan. Selain pemakanan yang betul dan berkhasiat, kita harus memastikan kandungan nutrien yang diperlukan untuk sel-sel tubuh badan kita memperbaiki struktur kulit badan kita. Bukan main semberono je makan tau :-)

 

Kata beliau yang kini sudah pun menjadi salah seorang keluarga Shaklee kami:

Assalam.. selamat petang geng GBS. sebelum ni dok tengok je testi orang. so ari ni nk share testi saya plk la. hehe.. saya ni ada masalah jerawat, parut2 jerawat, strechmark lps bersalin, resdung, dan mcm2 lagi mslh intim wanita. saya dok google produk yg terbaik utk masalah2 saya ni. mmg mcm2 bnd sy mkn. mcm2 produk muka sy dok cube tp sumenye mcm xde hasil. duit plk makin lama makin kering.hehe. saya tertarik dgn 1 akak ni slalu promote produk shaklee. sy pun try SET D(VITAMIN C+ VITAMIN B COMPLEX + VITAMIN E) + ALFALFA. berkat makan dengan konsisten dan displin, alhamdulillah masalah kulit saya dapat diatasi. even tgh period pun jerawat xnaik dah. klau naik pun cpt je kecut. parut2 muke still ada tp dah xmerah mcm dlu lagi. masalah resdung saya juga alhamdulillah da beransur kurang. nk makan seafood pun xpyh la pk byk kali. balun je apa yg ada.hehe. sbb saya yakin dgn keberkesanan alfalfa. hihi.. yang penting, minum 2-3 liter air shari supaya nutrien dapat diserap pada kadar optimum. sebenarnya, kecantikan kulit ni bmula dari dalam. even kite pki produk mahal utk muke tp dalaman kite pnuh dgn toksin mmg xkan berhasil. itu bgi pandangan saya la. dulu saya cume pelanggan je tapi sekarang da jadi dealer kerana saya yakin dgn shaklee. terima kasih kak Raihan’s Vita-Shop sbb knalkan saya dgn produk ni. 🙂

Set mana yang diambil beliau? Berikut adalah setnya.

Bagaimana? Mahu tahu lebih lanjut tentang Set Kecantikan Kulit Shaklee ni untuk mencantikkan kulit anda? Jangan segan dan malu ya hubungi saya :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Shaklee Collagen Powder, Collagen Terbaik Untuk Kulit Anda!

Kenapa saya katakan Shaklee Collagen Powder adalah Collagen Terbaik untuk kulit anda? Sebab ianya memang terbukti berkesan! Kadar penyerapan sehingga ke tahap sellular memang menjadikan kulit 80% lebih gebu, lebih cantik dan lebih segar! Malah anda akan kelihatan awet muda!  Pengguna ini berasal dari Brunei Darul Salam. Jauh tu. Beliau telah menggunakan selama 6 minggu. Collagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, malah lebih kecil dari saiz nanometer tau (nanometer atau picometer – saiz electrons), dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Pengambilan Selepas 6 Minggu Sahaja! 

Oleh kerana gambar terlalu kecil, saya tulis kembali seperti di bawah

Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih..

 Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2.Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun (salam perkenalan.. Sy mama 3anak kecil :P. ramai plak dok pm sy panggil kakak…segan hikhik).

Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2,sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini.

So, memang tidak ragu-ragu lagi Shaklee Collagen Powder, berfungsi sebagai Collagen terbaik untuk kulit anda. Cubalah rasakan perbezaannya! Info lanjut tentang Shaklee Collagen Powder boleh di didapati di link di bawah ni.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com; Phone:  017-7672250

Vivix

VIVIX 

Revolusi Terbaru dari Shaklee

Vivix ™ Campuran Minuman Botani Campurkan yang merupakan satu kejayaan dalam revolusi adalah satu kejayaan revolusi dalam nutrisi yang melibatkan polyphenol. Apa pula polyphenol ni? Nak menyebutnya pun berbelit lidah. Polyphenols ni adalah jenis mikronutrien yang banyak dalam diet kita dan juga bergantung banyak pada diet kita. Polyphenol ni terbukti berperanan penting dalam pencegahan penyakit-penyakit degeneratif (penyakit yang melibatkan tisu dan kemerosotan fungsi organ) seperti kanser dan penyakit kardiovaskular daripada muncul. Kebaikan dan kesan makanan jenis polifenol adalah bergantung kepada pada jumlah yang digunakan dan pada bioavailabiliti (BA) polifenol tersebut iaitu bagaimana polifenol ini mampu diserap sama ada bergantung pada dosage tertentu, cara pengambilannya (sama ada oral atau external). Ia juga berbeza dari satu individu ke individu yang lain.

Antara makanan yang tinggi kandungan polyphenol adalah termasuk buah-buahan, sayur-sayuran, bijirin dan kekacang, dan makanan yang segar.

Berikut adalah antara jenis buah-buahan yang kaya dengan polyphenol; termasuk Apples without skin, apple butter, or applesauce; Apple cider and juice; Apricots; Black- or red currants; Blackberries; Blood oranges; Blueberries; Chokeberries; Cranberries; Dates; Elderberries; Gooseberries; Green apples (with skin); Kiwi; Lemon; Ligonberries; Limes; Mangoes; Marionberries; Nectarines; Oranges: navel, tangelos, tangerines, Peaches; Pears; Plums and prunes (dried plums); Pomegranates; Quinces; Red or purple grapes; Red apples (with skin); Raspberries; Rhubarb; Raisins; Strawberries; Sweet or sour cherries, dan sebagainya (nak sebut pon banyak sangat).

 

Wow, banyaknya. Ada kenal semua buah tu? Ada makan?

Sayur-sayuran jenis yang macam mana pula. Antaranya ialah; Broccoli; Celery; Cherry or grape tomatoes; Corn; Eggplant (aubergine); Fennel; Garlic; Greens like kale and turnip; Kohlrabi; Leeks; Lovage; Onions; Lobak putih (Parsnips); Labu (Pumpkins); Sawi; Kobis Ungu; Rutabagas; Daun bawang (Scallions); Small spicy peppers; Sweet potatoes; Ulam pegaga (watercress).

Huh, tetapi, adakah kita banyak makan semua senarai makanan di atas untuk tahap polyphenol yang mencukupi untuk tubuh badan kita? Kalau rasa-rasa macam tiada, kini ada penyelesaian terbaik untuk kekal awet muda, tinggi antioksida dan boleh mengurangkan risiko kanser dan penyakit degeneratif ni dari datang. Itulah Vivix dari Shaklee! Ianya diuji secara klinikal dan patented. Ekskulsif untuk Shaklee.

Vivix™ Shaklee ni mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

 

Bilangan Saiz Setiap Botol
150 dalam 1 botol

Jadual Makan
Setengah Sudu Kecil Sehari
Simpan dalam peti sejuk
Goncang sebelum guna
Tiada perasa tiruan, pemanis, warna-warna, atau bahan pengawet tambahan.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegahsebarang penyakit.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

 >

Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com; Phone:  017-7672250

CarotoMax

CarotoMax (MAL08010692XC)
National Pharmaceutical Control Bureau Ministry of Health Malaysia
Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan Malaysia, Kementerian Kesihatan Malaysia

Terdiri daripada Enam Karotenoid Terbaik
CAROTOMAX merupakan campuran luarbiasa yang menggabungkan alfa-karotena, astaxanthin, beta-karotena, lutein, likopena dan zeaxanthin yang memberikan faedah karotenoid yang lengkap.  Bahkan, anda tidak akan dapat ketulenan dan keberkesanan karotenoid daripada makanan itu sahaja.

  • Biasanaya pengambilan purata harian lutein karotenoid, lycopene, dan beta karotena adalah hanya 8 mg. Tetapi CarotoMax menyediakan lebih 13 mg daripada karotenoid yang paling bermanfaat berbanding karoteniod biasa.
  • Membantu mengekalkan kesihatan keseluruhan untuk mata, jantung, kulit, paru-paru, prostat, dan serviks dalam jangka  masa yang panjang  *
  • Menyokong * sistem imun yang kuat
  • Ianya Vitamin larut lemak
  • Mengandungi ekstrak pekat yang unik daripada tomato, mikro-alga, minyak sawit, dan Marigold, antara lain
  • Membantu mengekalkan tumbesaran, penglihatan dan pertumbuhan tisu. *
  • Membantu dalam memelihara kesihatan kulit dan selaput lendir. *

Selama bertahun-tahun, para saintis telah mengkaji manfaat buah-buahan dan sayur-sayuran dan kepentingan mereka untuk kesihatan keseluruhan dan kesejahteraan. Penemuan terbaru dalam bidang fitonutrien sains telah mendedahkan rahsia baru untuk mencapai antioksidan maksimum perlindungan.

Fitonutrien adalah sebatian khusus yang ditemui dalam buah-buahan, sayur-sayuran, dan tumbuhan. Kelas baru fitonutrien yang dipanggil flavonoid dan karotenoid yang ditemui menyediakan antioksidan yang amat mujarab untuk perlindungan. Kini, Shaklee membawa mereka kepada anda.

Kita perlu antioksidan perlindungan yang lebih hari ini berbanding sebelum ini. Pencemaran, pendedahan kepada cahaya matahari, tekanan, dan juga metabolisme normal boleh menghasilkan radikal bebas, yang merosakkan sel-sel dan DNA dalam badan kita. Antioksidan membantu melindungi sel daripada kerosakan radikal bebas. Saintis Shaklee telah mencari flavonoid dan karotenoid yang paling mujarab dari seluruh dunia.

  • Hawaii – untuk mikroalga yang menghasilkan astaxanthin
  • Amerika Syarikat – untuk passionflowers yang menghasilkan flavones, dan limau buah-buahan yang terdapat flavanones
  • Nova Scotia – untuk blueberry liar yang menghasilkan anthocyanidins
  • Perancis –  untuk grapeseed yang menghasilkan proanthocyanidins
  • Israel – untuk bukan-GMO tomato untuk lycopene
  • Malaysia – untuk minyak sawit untuk alfa dan beta karotena
  • Thailand – untuk marigolds yang menghasilkan lutein
  • China – untuk teh hijau yang menghasilkan flavan-3-ols
  • Brazil – untuk Fava d’anta yang menghasilkan quercetin
  • Austria – untuk elderberries yang menghasilkan anthocyanidins
  • Australia – untuk alga laut yang menghasilkan beta karotena

Shaklee kini menggabungkan bahan-bahan yang luar biasa dalam dua produk revolusioner dan menjadikan mereka tersedia untuk kita semua.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

Bilangan Saiz Setiap Botol
30 biji dalam 1 botol

Jadual Makan
Makan 1 biji sehari.

 

Tiada perasa tiruan, pemanis, warna-warna, atau bahan pengawet tambahan.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegahsebarang penyakit.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

 >

Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com; Phone:  017-7672250

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...