Promosi Shaklee Julai 2015

Promosi Shaklee Kembali Lagi..

Jangan tak tau ya, setiap bulan Shaklee pasti ada buat Promosi . Dan, untuk bulan Julai ni Shaklee bagi lagi promosi yang semestinya ditunggu-tunggu oleh pengguna tegar Shaklee. Jeng-jeng.. hehe

Baik, PROMOSI bulan Julai adalah :

promosi julai 1

  • Vivix = Buy 6 Free 1 = Free Delivery + Free Membership + Cash Back
  • 6 botol = RM 3021.00 . Free 1 botol. (Anda jimat : RM 503.50 )
  • Free Membership bernilai : RM 69.00
  • Dapat cash back

Atau :

Vivix = Buy 2 = dapat Diskaun 5%. = Free Delivery + Free Membership + Cash Back

  • 2 botol = RM 1007. Tapi kan dapat diskaun 5%. Jadi, anda hanya perlu membayar RM 956.65. ( anda jimat : RM 50.35 )
  • Free Membership : RM 69.00
  • Cash back

promosi julai 2

  • B- Complex Shaklee = Buy 3 Free 1 . Anda hanya perlu membayar =RM 170.98. anda jimat RM 56.98 sen tau !
  • Vita- Lea For Children = Buy 3 Free 1. Anda hanya perlu membayar = RM 352.98. anda jimat RM 117.66

Jadi, jangan lepaskan peluang ni tau. Valid sampai 31 Julai ni je. Lepas ni kenalah tunggu Shaklee buat promosi lagi. Ok. Jika anda berminat, boleh terus hubungi saya Noreha ditalian: 011-32476100

 Lagi satu saya ingatkan, Yes Program Shaklee masih berjalan tau. 5 Insentif yang sangat hebat menanti anda, sekiranya anda mendaftar ahli sebelum akhir Oktober 2015. Dapat Free Vitalea lagi. Ok.♥♥

Kami adalah pengedar sah Shaklee Malaysia . Sekiranya anda berminat dengan produk-produk Shaklee, boleh hubungi saya ditalian : 011-32476100 . COD sekitar kawasan : SEGAMAT ( id : 1073023 )

Bagi anda yang nak jadi sebahagian dari kami juga , boleh terus whatsapp 011-32476100. Pastikan anda mendaftar dengan kumpulan SID yang terbaik di Malaysia.

Whatsapp : NOREHA : 011-32476100.

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/norehamahat@gmail.com

DAFTR SHAKLEE

Testimonial ViViX – Promotion May 2013!! Buy 6 Free 1!

Bagaimanakah cara pengambilan Vivix?
✔Hanya 1 sudu teh sahaja
✔Setiap hari
✔Sejurus selepas makan
✔Goncang sebelum minum
✔Simpan di dalam peti sejuk

Nak tau apa kelebihan beli Promo (6 botol) Anda akan dapat: 
❤ Free 1 botol Vivix bernilai RM475
❤ Free Membership (So automatik dpt beli Vivix ni dgn HARGA AHLI!!)
❤ Bonus Cash Back lebih kurang RM230-RM250 bulan berikutnya.
❤ Total penjimatan duit adalah RM250 (Cash Back) + RM75 (free membership dan Free shipping) + RM665 (Disebabkan beli dengan member price) + free sebotol ViViX bernilai RM475 = RM1465!!!!

Anda tak nak ker? Kalau nak cuba hubungi saya… berbaloii baloi lah…

Komen ‘sy nak‘ dan SMS@Whatsapp ‘VIVIX‘ ke 017-7672250 sekarang!

atau PM/Inbox ke http://www.facebook.com/messages/KedaiVitaminIbuCergas

Stok cepat habis so contact saya ASAP.

Harga? Sangat2 berpatutan. Student pun mampu beli utk stok sebulan.

Kelebihan VIVIX
❤ TAK PERLU TELAN PIL BANYAK sangat untuk menjaga kesihatan
❤ melambatkan proses penuaan LOCK YPUR AGE!!
❤ membantu mengelakkan KANSER
❤ mengurangkan risiko PENYAKIT JANTUNG
❤ mengurangkan komplikasi KENCING MANIS
❤ membantu mengawal TEKANAN DARAH TINGGI
❤ meningkatkan kesihatan ARTHRITIS & menyokong KESIHATAN SENDI
❤ membantu kurangkan insiden bagi penyakit NYANYUK
❤ menggalakkan PENURUNAN BERAT BADAN
❤ meningkatkan SISTEM IMMUNE
❤ menyokong KESIHATAN MATA
❤ menggalakkan kesihatan KESELURUHAN

DOWNLOAD TESTIMONIAL VIVIX.pdf

RAHSIA KECANTIKAN AYU RAUDHAH  

LEBIH empat bulan bergelar isteri kepada pemain bola sepak kebangsaan, Zaquan Adha Abdul Radzak, pelakon Ayu Raudhah masih menantikan kehadiran cahaya mata.

Setakat ini, Ayu belum menunjukkan tanda-tanda kehamilan. Biarpun begitu, pasangan itu berserah kepada rezeki Tuhan dan menerima bila-bila masa sahaja untuk dikurniakan anak.

Sesibuk mana dengan rumah tangga yang baru dibina itu, ia tidak menjadi halangan untuk wanita ini meneruskan kerjayanya dalam bidang lakonan. Namun, Ayu perlu lebih selektif memilih watak yang sesuai.

Selepas berkahwin, wajah Ayu jarang dilihat muncul di media cetak mahupun elektronik. Jika ada yang perasan, telefilem terbaru lakonan Ayu berjudul Pabila Syaitan Berbisik baru disiarkan di TV1 pada 22 April lalu.

Ayu yang selama ini cukup dikenali dengan watak gadis lemah-lembut dalam lakonannya bertukar kepada sisi jahat apabila membawa watak gadis kampung yang lupa daratan dan sanggup menghancurkan rumah tangga orang lain demi mengejar kemewahan hidup.

Bagi mengubat rindu peminat Ayu, OopStarz! minggu ini mahu berkongsi tentang rahsia kejelitaannya.

Dalam menjaga penampilan, dia paling gemar menyerlahkan kecantikan mata. Boleh dikatakan Ayu memiliki mata yang mampu menjadi aset berharga pada dirinya dan mudah mencairkan hati sesiapa sahaja yang memandang.

“Saya suka memakai maskara untuk melentikkan bulu mata. Jika memakai maskara, saya tidak perlu menggunakan bulu mata palsu. “Jadi, saya jarang membeli bulu mata palsu. Kalau membeli pun, saya memilih yang tidak terlalu panjang dan tidak terlalu pendek.

“Biasanya saya akan membeli maskara dengan jumlah yang banyak. Maskara yang paling saya suka adalah jenis Maybelline Volume Express Mascara Curved Brush,” ujar pelakon drama popular Nur Kasih dan Manjalara ini.

Pada hari tidak bekerja, Ayu jarang mengenakan mekap tebal tetapi wajahnya tetap tidak dapat lari dari menggunakan maskara.

“Boleh dikatakan setiap hari saya perlu bersolek tetapi apabila berada di rumah, saya jarang memakai mekap. Jika keluar tanpa urusan kerja, saya tidak banyak memakai mekap dan yang penting mesti meletak maskara pada mata,” ujarnya lagi.

Sapu ais pada muka Seperti wanita lain, Ayu tidak putus menjalani rutin kecantikan seperti biasa iaitu mencuci muka, menggunakan penyegar dan pelembap muka.

“Saya perlu membersihkan dan menjaga muka dengan kerap kerana sentiasa menggunakan mekap setiap hari terutama sewaktu menjalani penggambaran.

“Saya tidak banyak mengamalkan petua tradisional. Antara petua yang diamalkan setiap kali sebelum tidur, saya akan menyapu ais pada muka untuk merawat kulit bermasalah.

“Alhamdulillah, nasib baik kulit saya tidak mudah ditumbuhi jerawat walaupun kadangkala rasa stres,” katanya.

Selain itu, dia juga menerima rawatan kulit muka di pusat kecantikan AsterSpring selama setahun di samping mendapat bekalan percuma produk penjagaan kulit Dermalogica dan kosmetik Averine.

Ayu terpilih antara artis yang mengikuti pakej rawatan muka dan badan ‘Beautiful Bride’ oleh AsterSpring pada November tahun lalu. Selain Ayu, pelakon Raja Farah juga menerima rawatan yang sama.

Guna daun bunga raya

Daripada penjagaan muka, topik perbualan beralih kepada penjagaan rambut yang dianggap sebagai mahkota berharga kepada setiap wanita. Agak menarik juga apabila Ayu menggunakan daun bunga raya untuk melembutkan rambut.

“Ambil 10 helai daun bunga raya dan tumbuk sehingga halus. Kemudian, sapukan pada rambut hingga ke akarnya. Balutkan rambut dengan “shower cap” selama 30 minit. “Akhir sekali, cuci dengan air bersih. Amalkan dua kali seminggu. Insya-Allah rambut menjadi lebih lembut dan bersinar,” ujarnya.

Menyentuh tentang pemakanan, Ayu kurang mengambil nasi dan sangat mengawal makan. Disebabkan berat badannya mudah naik jika tidak dijaga, Ayu perlu mengambil jumlah makanan pada kadar sedikit.

“Selain mengawal pemakanan, saya turut mengamalkan minuman kesihatan iaitu sirap Shaklee,” katanya.

Untuk mengekalkan bentuk badan menarik, Ayu turut melakukan senaman bangkit tubi sebanyak 50 kali sebelum tidur.

Mstar

Sumber: Berita Harian Metro Online (5 May 2011)

Haa, sirap Shaklee tu la VIVIX !!

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. InsyaAllah kite usaha untuk kawal tekanan darah tinggi anda bersama!!! :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Set Kecantikan Kulit Shaklee – Testimonial Pelanggan Yang Berpuas Hati

Perkongsian tentang Set Kecantikan Kulit Shaklee untuk kulit yang cantik dan berseri. Semakin ramai di antara kita memilih antioksidan hebat ini untuk memperbaiki kulit masing-masing. Alhamdulillah, semakin banyak review yang sangat-sangat baik dan memberangsangkan. Selain pemakanan yang betul dan berkhasiat, kita harus memastikan kandungan nutrien yang diperlukan untuk sel-sel tubuh badan kita memperbaiki struktur kulit badan kita. Bukan main semberono je makan tau :-)

 

Kata beliau yang kini sudah pun menjadi salah seorang keluarga Shaklee kami:

Assalam.. selamat petang geng GBS. sebelum ni dok tengok je testi orang. so ari ni nk share testi saya plk la. hehe.. saya ni ada masalah jerawat, parut2 jerawat, strechmark lps bersalin, resdung, dan mcm2 lagi mslh intim wanita. saya dok google produk yg terbaik utk masalah2 saya ni. mmg mcm2 bnd sy mkn. mcm2 produk muka sy dok cube tp sumenye mcm xde hasil. duit plk makin lama makin kering.hehe. saya tertarik dgn 1 akak ni slalu promote produk shaklee. sy pun try SET D(VITAMIN C+ VITAMIN B COMPLEX + VITAMIN E) + ALFALFA. berkat makan dengan konsisten dan displin, alhamdulillah masalah kulit saya dapat diatasi. even tgh period pun jerawat xnaik dah. klau naik pun cpt je kecut. parut2 muke still ada tp dah xmerah mcm dlu lagi. masalah resdung saya juga alhamdulillah da beransur kurang. nk makan seafood pun xpyh la pk byk kali. balun je apa yg ada.hehe. sbb saya yakin dgn keberkesanan alfalfa. hihi.. yang penting, minum 2-3 liter air shari supaya nutrien dapat diserap pada kadar optimum. sebenarnya, kecantikan kulit ni bmula dari dalam. even kite pki produk mahal utk muke tp dalaman kite pnuh dgn toksin mmg xkan berhasil. itu bgi pandangan saya la. dulu saya cume pelanggan je tapi sekarang da jadi dealer kerana saya yakin dgn shaklee. terima kasih kak Raihan’s Vita-Shop sbb knalkan saya dgn produk ni. 🙂

Set mana yang diambil beliau? Berikut adalah setnya.

Bagaimana? Mahu tahu lebih lanjut tentang Set Kecantikan Kulit Shaklee ni untuk mencantikkan kulit anda? Jangan segan dan malu ya hubungi saya :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Collagen Powder

Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.


* Berat molekul diukur dalam unit Dalton

 

 

Bilangan Saiz Setiap Botol
15 sachet setiap kotak

Jadual Makan
Makan 1 sachet sehari dicampur mana-mana air yang disukai. Keberkesanan akan jelas kelihatan selepas 4 minggu.

Tiada perasa tiruan, pemanis, warna-warna, atau bahan pengawet tambahan.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegahsebarang penyakit.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

ATAU

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI DAN MENDAPATKAN HARGA AHLI (MEMBER) SHAKLEE

 >

Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com; Phone:  017-7672250

Kebaikan Polyphenol dan Vivix

VIVIX

Revolusi Terbaru dari Shaklee

Vivix ™ Campuran Minuman Botani Campurkan yang merupakan satu kejayaan dalam revolusi adalah satu kejayaan revolusi dalam nutrisi yang melibatkan polyphenol. Apa pula polyphenol ni? Nak menyebutnya pun berbelit lidah. Polyphenols ni adalah jenis mikronutrien yang banyak dalam diet kita dan juga bergantung banyak pada diet kita. Polyphenol ni terbukti berperanan penting dalam pencegahan penyakit-penyakit degeneratif (penyakit yang melibatkan tisu dan kemerosotan fungsi organ) seperti kanser dan penyakit kardiovaskular daripada muncul. Kebaikan dan kesan makanan jenis polifenol adalah bergantung kepada pada jumlah yang digunakan dan pada bioavailabiliti (BA) polifenol tersebut iaitu bagaimana polifenol ini mampu diserap sama ada bergantung pada dosage tertentu, cara pengambilannya (sama ada oral atau external). Ia juga berbeza dari satu individu ke individu yang lain.

Antara makanan yang tinggi kandungan polyphenol adalah termasuk buah-buahan, sayur-sayuran, bijirin dan kekacang, dan makanan yang segar.

Berikut adalah antara jenis buah-buahan yang kaya dengan polyphenol; termasuk Apples without skin, apple butter, or applesauce; Apple cider and juice; Apricots; Black- or red currants; Blackberries; Blood oranges; Blueberries; Chokeberries; Cranberries; Dates; Elderberries; Gooseberries; Green apples (with skin); Kiwi; Lemon; Ligonberries; Limes; Mangoes; Marionberries; Nectarines; Oranges: navel, tangelos, tangerines, Peaches; Pears; Plums and prunes (dried plums); Pomegranates; Quinces; Red or purple grapes; Red apples (with skin); Raspberries; Rhubarb; Raisins; Strawberries; Sweet or sour cherries, dan sebagainya (nak sebut pon banyak sangat).

 

Wow, banyaknya. Ada kenal semua buah tu? Ada makan?

Sayur-sayuran jenis yang macam mana pula. Antaranya ialah; Broccoli; Celery; Cherry or grape tomatoes; Corn; Eggplant (aubergine); Fennel; Garlic; Greens like kale and turnip; Kohlrabi; Leeks; Lovage; Onions; Lobak putih (Parsnips); Labu (Pumpkins); Sawi; Kobis Ungu; Rutabagas; Daun bawang (Scallions); Small spicy peppers; Sweet potatoes; Ulam pegaga (watercress).

Huh, tetapi, adakah kita banyak makan semua senarai makanan di atas untuk tahap polyphenol yang mencukupi untuk tubuh badan kita? Kalau rasa-rasa macam tiada, kini ada penyelesaian terbaik untuk kekal awet muda, tinggi antioksida dan boleh mengurangkan risiko kanser dan penyakit degeneratif ni dari datang. Itulah Vivix dari Shaklee! Ianya diuji secara klinikal dan patented. Ekskulsif untuk Shaklee.

Vivix™ Shaklee ni mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

>

Berminat?

Hubungi saya:

Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com;  Phone: 017-7672250

>

Rujukan:

http://ajcn.nutrition.org/content/79/5/727.full

http://www.livestrong.com/article/74380-foods-high-polyphenols/

http://mikeroussell.com/top-25-highest-polyphenol-rich-foods/

http://www.medinewsdigest.com/?p=199

http://www.integrativehealthreview.com/eating-nutrition/polyphenols-why-to-eat-plenty-of-fresh-fruits-and-vegetables/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...