Set kurus Shaklee :: Ketahui vitamin apa yang sesuai diambil

 Dengar sahaja ubat kurus, melangsingkan badan ramai yang teruja untuk mencuba. Tetapi Awas !! Pastikan anda tidak tersalah pilih. Zaman ini zaman moden, orang berlumba-lumba memperkenalkan produk itu dan ini. Cuba anda lihat sahaja di kedai-kedai, di internet, amat banyak sekali program untuk kurus. Saya tidak menyalahkan pihak membuat Produk, tidak juga menyalahkan pihak penjual apatah lagi pembeli. Masing-masing memang mempunyai tujuan tersendri.

nak kurus loo

Kurus itu menawan, mudah mencari pakaian, motivasi diri tinggi dan banyak aktiviti boleh dilakukan bila badan ringan. Sebab itulah, tidak pelik ramai yang berlumba-lumba untuk kurus samada cara terang-terangan mahupun sembunyi-sembunyi.

Adakah anda seorang yang obesiti?? Opss.. maafkan saya. Saya hanya bertanya. Hehe. Cuma, saya perlu beritahu bahawa, Obesiti mempunyai risiko mendapat penyakit dan masalah kesihatan yang kronik. Dengan kitaran diet yang tidak sihat boleh menyebabkan penyakit mudah menghampiri.

 Anda mahu kurus tanpa menyakitkan?Haa.. ini bukan nak perkenalkan ubat kurus tau. Just nak share supliment shaklee yang bagus diambil oleh orang  yang mahu slimming. saya harap anda tak jemu untuk mencuba. Saya faham, kadang-kadang bila dah cuba pelbagai produk, masih tak berkesan-kesan jugak, jadi malas pulak nak try yang lain kan. Tapi percayalah, vitamin Shaklee dirumus dari BAHAN SEMULAJADI untuk membantu bagi masalah-masalah tertentu. Anda selamat menggunakannya. InsyAllah. Cuma, keberkesanan akan terbukti bila anda ketahui CARA PENGAMBILAN YANG BETUL !

Jom berkenal-kenalan dengan set kurus Shaklee dahulu ::

{ DETOX BAKARBINA }

INTUK KURUSLEE

Supliment yang disyorkan untuk detok adalah ( AL-FALFA / HERB -LAX )

Kenapa  AL-Falfa ::

**Membantu masalah penghadaman dan pencernaan

**Mencuci usus semasa menbuang toksin

**Membuang angin dalam badan

**Melegakan sembelit

Dan lagi,,

 Kenapa Herb-Lax

 **Melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas

**Memudahkan pergerakan usus

**Mengempiskan perut

**Detox, buang toksin dalam badan

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 Supliment yang disyorkan untuk “ Bakar “ ( LECITHIN / OMEGA GUARD )

 Kenapa Lecithin ::

 **Mengeluarkan lemak berlebihan dari badan

**Menghalang Obesiti

**Menyerap vitamin yang larut lemak

Kenapa Omega Guard::

 **Menyingkirkan lemak degil ( Lemak Mendap )

**Omega 3 menghalang pembetukkan lemak

**Kawal selera makan

**Membantu pembakaran lemak untuk tenaga

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 Supliment yang disyorkan untuk “Bina “ ( CINCH / ESP )

 Kenapa Cinch::

 **Membantu rasa kenyang dengan lebih lama

**Mengekalkan otot walaupun selepas lemak dibakar (Penting supaya badan tidak menggeleber )

**Diperkaya dengan Leucine

 Kenapa Esp::

 **Menyediakan tenaga berkekalan

**Mengurangkan kolestrol

**Kulit lebih cantik dan anjal

**Separuh sumber kalsium harian

 Haa..anda dah tahu kan antara khasiat vitamins diatas. Jadi, USAH RAGU-RAGU. Vitamin Shaklee InsyAllah selamat untuk diamalkan.

P/s : Jangan lupa ambil air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari!

So… Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, SAYA ADALAH WAKIL PENGEDAR SAH ANDA. 😀 .Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

Klik Sini Untuk Senarai Penuh Pakej Shaklee

Dan

Sini Untuk Senarai Harga Penuh Shaklee

diriku

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Set Kecantikan Kulit Shaklee :: Berkesan atau Merapu je ::

Lumrah kehidupan, semua orang mahu cantik. Tapi, tahukah anda kesilapan memilih sesuatu Produk atau Suplimen atau juga Alat Kecantikan, bukan sahaja tidak mendapat apa yang diidamkan, malahan  menyebabkan kulit anda boleh bertambah ‘menyakitkan’. Sang pemilik diri tentu akan rasa kurang berkeyakinan diri, apatah lagi bila perlu bertemu dengan ramai orang. Owh.. Bole Stress gitu..

stres

Tahukah anda bahawa ramai yang sanggup buat apa sahaja demi mengejar kecantikan. Namun, disebalik kegairahan itu, sebenarnya kita perlu tahu dahulu kebaikan sesuatu produk sebelum mengambilnya. Paling kurang pun, membaca kandungan produk (kat belakang botol ),serasi ataupun tidak dengan struktur kulit kita.

Siapa tidak rimas kan, kalau kulit kusam, berminyak, berjerawat.. oHoo.. Kulit yang sihat itu semestinya lah tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering. Kalau terlalu berminyak ,amat mudah ditumbuhi jerawat. Dan, kalau terlalu kering pula cepat berkedut. Opss.. Maksudnya, berlaku penuaan sebelum waktunya!

Sesetengah orang sanggup menghabiskan wang semata-mata untuk mendapatkan kulit luaran yang cantik. Tapi tahukah anda bahawa.. Kecantikan juga berkait rapat dengan pemakanan.

mknn berkhsiat

Pemakanan yang sihat dan berkhasiat mendatangkan kecantikan luaran dan dalaman. Ini bermaksud, Suplimen tambahan bagi rawatan dalaman (tubuh badan) juga sama  penting.

mknn khasiat 2

Baik, Jom saya tunjukkan pada anda antara suplimen Shaklee yang terbaik bagi kulit .

*VITAMIN C

Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit:

◊◊∞Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya

◊◊∞Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit

◊◊∞Mencerahkan kulit

 ❷*VITAMIN B COMLPEK

Peranan Vitamin B Complex dalam kecantikan kulit:

◊◊∞Sebagai pelembap

◊◊∞Mencegah pigmentasi

◊◊∞Melambatkan tanda penuaan

◊◊∞Mengubati jerawat

 ❸*VITAMIN E

Peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit:

◊◊∞Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit

◊◊∞Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu

◊◊∞Menjaga kelembapan kulit

◊◊∞Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel

 Pengambilan set kecantikan di atas ditambah juga dengan pengambilan GLA Complek Shaklee dan ESP akan lebih membantu dan menyerikan wajah serta memberikan kesegaran tubuh badan.

 Lihat pula kedua-dua fungsi suplimen ini :

*GLA

PERANAN GLA Shaklee dalam kecantikan kulit:

◊◊∞Menanggalkan lebihan minyak di kulit

◊◊∞Memperbaiki system peranakan

◊◊∞Mencantikkan kulit

◊◊∞Lihat kelebihan GLA di sini

 *ESP

◊◊∞Menegang, mencantikkan kulit, halus dan berseri

◊◊∞Membina dan memperbaiki sel-sel tisu badan

◊◊∞Mengurangkan tekanan darah tinggi dan Kolestrol

◊◊∞Selebihnya tengok sini

 Ha..Kalau anda tak suka makan / telan pil ,tidak mengapa. Anda masih boleh minum ESP Shaklee sahaja. Esp amat mudah disediakan. Hanya bancuh dan minum. Wah…

Saya juga antara peminum tegar Esp Shaklee. Rasanya sangat sedap serta mengenyangkan. Boleh  diminum dengan air sejuk sahaja, atau boleh dicampur dengan perisa lain. Sangat menguntungkan.

esp baru

Untuk pengetahuan anda semua, vitamin Shaklee mempunyai banyak fungsi. Sebab itulah, selain dari kecantikan, boleh juga untuk perlangsingan atau kurus, kesuburan, alergi dan lain-lain. Cuma anda perlu tahu cara pengambilan yang betul, supaya apa yang anda inginkan akan tercapai. InsyAllah.

Sebab itulah, selain penting anda mendapatkan suplimen untuk tubuh badan, terlebih penting adalah anda mendapat bantuan cara makan dengan betul, supaya satu-satu vitamin itu tidak mengganggu penyerapan yang lain.

 semua untuk kulit vit

Baiklah, Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

Klik Sini Untuk Senarai Penuh Pakej Shaklee

Dan

Sini Untuk Senarai Harga Penuh Shaklee

Nama : Noreha Binti Mahat ( ID : 1073023 )

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/ norehamahat@gmail.com

Phone/ Message/ wassap : 017-7672250

InsyAllah, sebarang pembelian Shaklee dengan saya akan mendapat cara makan dengan betul.

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Kebaikan dan Faedah GLA Shaklee :: Bukan sekadar untuk Wanita

Kenali GLA Complek Shaklee ::

gmbo GLA

GLA Shaklee merupakan suplimen Shaklee yang di ekstrak dari borage yang mengandungi lebih dari 2 kali ganda GLA dalam EPO ( Evening Primrose Oil ). Setiap kapsulnya mengandungi lebih 300 mg GLA  yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. Ianya digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya. Keterangan lanjut disini

Baik, apa Kebaikan dan Kelebihan GLA Shaklee ni ye?

manfaat gla

Jom baca pula apa kata pengguna GLA Complek Shaklee :

testimoni gla

Haa.. Bagi yang mahukan kulit yang cantik lagi berseri pula bolehla cuba ambil GLA ni. Anda tak akan rugi kerana anda bukan sahaja dapat kulit yang cantik menawan ,tetapi dapat beberapa kebaikan tambahan dari khasiat GLA. Mereka yang bermasalah dengan jerawat digalakkan untuk mengambilnya.

GLA juga boleh diambil oleh lelaki dan wanita tau. Ia sangat-sangatlah membantu mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis. Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping dan bersisik.

Jom baca 5 SEBAB UTAMA kenapa anda patut amalkan GLA Complek :

 –HORMON LELAKI DAN PEREMPUAN /KESUBURAN

*GLA membentuk Prostaglandin untuk mengawal selia hormon lelaki dan wanita.

*Gla juga mampu untuk mengecutkan cyst dalam Rahim wanita yang boleh menghalang kehamilan.

 -KECANTIKAN DAN KESIHATAN KULIT

Memperbaiki struktur kulit seperti ECZEMA, ALERGI, kulit kering,bintik-bintik dan kegatalan.

-PELANGSINGAN

Merendahkan kolestrol LDL dan Menghalang penambahan berat badan dengan berkesan.

 TEKANAN DARAH TINGGI / KENCING MANIS

 

*Menghalang pembekuan darah,merangsang peredaran darah,memperbaiki tekanan darah tinggi dan mengelak masalah jantung.

*Bagi pesakit kencing manis pula, GLA membantu dalam merendahkan gula dalam darah dan mengurangkan kebas-kebas.

 -MENENTANG KANSER

GLA sebagai anti-oksidan yang meningkatkan system imum badan. Menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser.

Baik, Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

Klik Sini Untuk Senarai Penuh Pakej Shaklee

Dan

Sini Untuk Senarai Harga Penuh Shaklee

Nama : Noreha Binti Mahat ( ID : 1073023 )

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/ norehamahat@gmail.com

Phone/ Message/ wassap : 017-7672250

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Vitamin untuk Anak :: Sihat Dengan Meal Shakes Shaklee ::

Tahukah anda bahawa kanak-kanak memerlukan vitamin yang mencukupi bagi proses tumbesaran? Kanak-kanak yang kekurangan vitamin memungkinkan terdedah kepada beberapa penyakit .

Vitamin boleh diperolehi dari makanan yang sihat dan seimbang. Namun, agak sukar untuk menyediakan makanan yang seimbang tiap kali waktu makan bukan? Cuba perhatikan, adakah anak anda menghadapi masalah ini :

anak x sihat

Jangan susah hati.. Ibu mana tak susah hati kan, kalau anak ada masalah.

Mealshake Shaklee InsyAllah dapat membantu :: Vitamin tambahan untuk anak anda

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Apa Mealshake Shaklee ini ye ??

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan yang lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan harian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi- Buah-buahan , sayur-sayuan, kacang soya, lactalbumin ( sejenis susu ) dan lain-lain. Lactabulbin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam system tubuh dari peringkat bayi sehingga ke orang dewasa.

Meal Shake Shaklee dihasilkan untuk semua golongan. – Bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlit, pengamal sayuran (vegetarian), orang sakit, orang yang sibuk bekerja, atau orang yang selalu mengambil makanan segera. Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, Meal Shakes Shaklee merupakan pilihan yang bijak!

Mudah bicara:: Meal Shakes Shaklee :-

>>Hidangan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic

>> Lengkap dengan Protin, Multivitamin dan Serat

>> Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan

 >>Kaya dengan sumber kalsium dan protin yang sesuai dengan keperluan tumbesaran kanak-kanak

 Siapa yang perlukan Mealshakes ya?Haaa..

1. Semua kanak-kanak terutamanya yang kurang selera makan atau yang sembelit atau pun kanak-kanak obese.

2. Juga sesuai untuk sesiapa sahaja (Ibu2 mengandung, menyusu, pesakit-pesakit dalam proses pemulihan selepas operation, mereka yang  menjaga kecantikan,dan ingin kekal sihat.

3. Especially mereka yang tak gemarkan supplemen dalam bentuk tablet kerana Mealshake ini datang dalam bentuk serbuk. Hanya bancuh dan minum. Mudah!

4. Meal Shake  juga bagus untuk mereka yang ingin menambah/memantau berat badan. :mrgreen:

mealshakle best

 Jadi sekarang, anda dah tahu bukan siapa dan kenapa perlu ambil Meal Shakes Shaklee? Terutama tentu sahajalah sebagai vitamin atau makanan tambahan untuk anak anda dan seisi keluarga. 😀 Selamat mencuba..

 Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan, boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut :

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SET SHAKLEE

Dan

SINI UNTUK SENARAI PENUH HARGA SHAKLEE

Nama : Noreha Binti Mahat (Mama Ainul)

ID : 1073023

Email : nur_imtinan09@yahoo.com/ norehamahat@gmail.com

Phone/ Message/ wassap : 017-7672250 

“Ingin Mendapat 4-5-6 Angka Sebulan Dengan Mendaftar Ahli Shaklee?Hubungi Saya Juga! Hanya Online Sahaja, Anda Mampu Menjana Pendapatan Lumayan! Wakil Pengedar Seluruh Malaysia Masih Diperlukan! Dan Anda Akan Dijemput Ke Group Eklusif Di Facebook “

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...