Testimonial Vitamin Ibu Bersalin

Hebat kakak ni weeii.. Baru 15 hari berpantang, macam-macam dah achieve dah. Bab tenaga tu memang ramai dah cakap makan Vitamin Ibu Bersalin Shaklee ni, jadi macam tak nampak orang baru lepas bersalin tau~! Tu dah lama dah orang tahu. Luka bersalin kat bawah tu biasanya mengambil paling awal 7 hari untuk baik. Untuk susu, ibu bersalin kena tahu, susu bukan mengalir macam ayor paip nooo… heheh. Biasanya selepas 3, 4 hari barulah breast membengkak pun. Sebab tu penting untuk direct feeding sebab susu yang ada sikit di awal kelahiran pun sangatlah cukup untuk perut baby yang hanya sebesar guli ya.

Haaa.. yang berat badan tu turun mendadak tu memang paling best!! Baru 15 hari berpantang weeii~!!! Kan biasanya lama nak turun berat badan anak dara balik. Yelah, kita kompol lemak utk baby selama 9 bulan tau. Nak turun balik biasanya amik masa berbulan-bulan. Lagi sadis, ada yang langsung tak turun tau. Jangan jeles~!!!:mrgreen:

Rahsianya, kakak ni makan Omegaguard. Bukan sahaja baik untuk otak baby dan otak kita sebab kaya denga DHA dan EPA, malah Omegaguard ni pon boleh kontrol craving for foods. Memang saya sendiri alaminya. Takdelah tahap meroyan tiap kali nampak makanan sedap tau. Memang makan ala kadar cukup nutrisi aka bukan melantak :lol:

Macam mana? Nak tau lagi pasal Vitamin Ibu Bersalin ni? Meh godek link-link yang ada di bawah ni 8)

<

VITAMIN IBU BERSALIN 

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal 8)

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Testimonial ViViX – Promotion May 2013!! Buy 6 Free 1!

Bagaimanakah cara pengambilan Vivix?
✔Hanya 1 sudu teh sahaja
✔Setiap hari
✔Sejurus selepas makan
✔Goncang sebelum minum
✔Simpan di dalam peti sejuk

Nak tau apa kelebihan beli Promo (6 botol) Anda akan dapat: 
❤ Free 1 botol Vivix bernilai RM475
❤ Free Membership (So automatik dpt beli Vivix ni dgn HARGA AHLI!!)
❤ Bonus Cash Back lebih kurang RM230-RM250 bulan berikutnya.
❤ Total penjimatan duit adalah RM250 (Cash Back) + RM75 (free membership dan Free shipping) + RM665 (Disebabkan beli dengan member price) + free sebotol ViViX bernilai RM475 = RM1465!!!!

Anda tak nak ker? Kalau nak cuba hubungi saya… berbaloii baloi lah…

Komen ‘sy nak‘ dan SMS@Whatsapp ‘VIVIX‘ ke 017-7672250 sekarang!

atau PM/Inbox ke http://www.facebook.com/messages/KedaiVitaminIbuCergas

Stok cepat habis so contact saya ASAP.

Harga? Sangat2 berpatutan. Student pun mampu beli utk stok sebulan.

Kelebihan VIVIX
❤ TAK PERLU TELAN PIL BANYAK sangat untuk menjaga kesihatan
❤ melambatkan proses penuaan LOCK YPUR AGE!!
❤ membantu mengelakkan KANSER
❤ mengurangkan risiko PENYAKIT JANTUNG
❤ mengurangkan komplikasi KENCING MANIS
❤ membantu mengawal TEKANAN DARAH TINGGI
❤ meningkatkan kesihatan ARTHRITIS & menyokong KESIHATAN SENDI
❤ membantu kurangkan insiden bagi penyakit NYANYUK
❤ menggalakkan PENURUNAN BERAT BADAN
❤ meningkatkan SISTEM IMMUNE
❤ menyokong KESIHATAN MATA
❤ menggalakkan kesihatan KESELURUHAN

DOWNLOAD TESTIMONIAL VIVIX.pdf

RAHSIA KECANTIKAN AYU RAUDHAH  

LEBIH empat bulan bergelar isteri kepada pemain bola sepak kebangsaan, Zaquan Adha Abdul Radzak, pelakon Ayu Raudhah masih menantikan kehadiran cahaya mata.

Setakat ini, Ayu belum menunjukkan tanda-tanda kehamilan. Biarpun begitu, pasangan itu berserah kepada rezeki Tuhan dan menerima bila-bila masa sahaja untuk dikurniakan anak.

Sesibuk mana dengan rumah tangga yang baru dibina itu, ia tidak menjadi halangan untuk wanita ini meneruskan kerjayanya dalam bidang lakonan. Namun, Ayu perlu lebih selektif memilih watak yang sesuai.

Selepas berkahwin, wajah Ayu jarang dilihat muncul di media cetak mahupun elektronik. Jika ada yang perasan, telefilem terbaru lakonan Ayu berjudul Pabila Syaitan Berbisik baru disiarkan di TV1 pada 22 April lalu.

Ayu yang selama ini cukup dikenali dengan watak gadis lemah-lembut dalam lakonannya bertukar kepada sisi jahat apabila membawa watak gadis kampung yang lupa daratan dan sanggup menghancurkan rumah tangga orang lain demi mengejar kemewahan hidup.

Bagi mengubat rindu peminat Ayu, OopStarz! minggu ini mahu berkongsi tentang rahsia kejelitaannya.

Dalam menjaga penampilan, dia paling gemar menyerlahkan kecantikan mata. Boleh dikatakan Ayu memiliki mata yang mampu menjadi aset berharga pada dirinya dan mudah mencairkan hati sesiapa sahaja yang memandang.

“Saya suka memakai maskara untuk melentikkan bulu mata. Jika memakai maskara, saya tidak perlu menggunakan bulu mata palsu. “Jadi, saya jarang membeli bulu mata palsu. Kalau membeli pun, saya memilih yang tidak terlalu panjang dan tidak terlalu pendek.

“Biasanya saya akan membeli maskara dengan jumlah yang banyak. Maskara yang paling saya suka adalah jenis Maybelline Volume Express Mascara Curved Brush,” ujar pelakon drama popular Nur Kasih dan Manjalara ini.

Pada hari tidak bekerja, Ayu jarang mengenakan mekap tebal tetapi wajahnya tetap tidak dapat lari dari menggunakan maskara.

“Boleh dikatakan setiap hari saya perlu bersolek tetapi apabila berada di rumah, saya jarang memakai mekap. Jika keluar tanpa urusan kerja, saya tidak banyak memakai mekap dan yang penting mesti meletak maskara pada mata,” ujarnya lagi.

Sapu ais pada muka Seperti wanita lain, Ayu tidak putus menjalani rutin kecantikan seperti biasa iaitu mencuci muka, menggunakan penyegar dan pelembap muka.

“Saya perlu membersihkan dan menjaga muka dengan kerap kerana sentiasa menggunakan mekap setiap hari terutama sewaktu menjalani penggambaran.

“Saya tidak banyak mengamalkan petua tradisional. Antara petua yang diamalkan setiap kali sebelum tidur, saya akan menyapu ais pada muka untuk merawat kulit bermasalah.

“Alhamdulillah, nasib baik kulit saya tidak mudah ditumbuhi jerawat walaupun kadangkala rasa stres,” katanya.

Selain itu, dia juga menerima rawatan kulit muka di pusat kecantikan AsterSpring selama setahun di samping mendapat bekalan percuma produk penjagaan kulit Dermalogica dan kosmetik Averine.

Ayu terpilih antara artis yang mengikuti pakej rawatan muka dan badan ‘Beautiful Bride’ oleh AsterSpring pada November tahun lalu. Selain Ayu, pelakon Raja Farah juga menerima rawatan yang sama.

Guna daun bunga raya

Daripada penjagaan muka, topik perbualan beralih kepada penjagaan rambut yang dianggap sebagai mahkota berharga kepada setiap wanita. Agak menarik juga apabila Ayu menggunakan daun bunga raya untuk melembutkan rambut.

“Ambil 10 helai daun bunga raya dan tumbuk sehingga halus. Kemudian, sapukan pada rambut hingga ke akarnya. Balutkan rambut dengan “shower cap” selama 30 minit. “Akhir sekali, cuci dengan air bersih. Amalkan dua kali seminggu. Insya-Allah rambut menjadi lebih lembut dan bersinar,” ujarnya.

Menyentuh tentang pemakanan, Ayu kurang mengambil nasi dan sangat mengawal makan. Disebabkan berat badannya mudah naik jika tidak dijaga, Ayu perlu mengambil jumlah makanan pada kadar sedikit.

“Selain mengawal pemakanan, saya turut mengamalkan minuman kesihatan iaitu sirap Shaklee,” katanya.

Untuk mengekalkan bentuk badan menarik, Ayu turut melakukan senaman bangkit tubi sebanyak 50 kali sebelum tidur.

Mstar

Sumber: Berita Harian Metro Online (5 May 2011)

Haa, sirap Shaklee tu la VIVIX !!

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. InsyaAllah kite usaha untuk kawal tekanan darah tinggi anda bersama!!! :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Set Kesuburan Lelaki | Vitamin Cinta Kegilaan Suami

Heheheehehe.. harini saya nak bercerita tentang vitamin yang menjadi kegilaan dan ketagihan para suami – Set Kesuburan Lelaki. Agak sensored sikit. Hanya sesuai dibaca oleh mereka-mereka yang sudah berkahwin sahaja ya :oops: Oh sesuai juga untuk bakal-bakal suami yang baru sahaja nak mendirikan rumah tangga. Muahahah :mrgreen:. Malah, amatlah digalakkan untuk pasangan-pasangan yang mengidamkan cahaya mata setelah lama berkahwin tapi masih belum dianugerahkan anak lagi. Hehe. Vitamin ape tu?

Vitamin E Complex

&

Zinc Complex

Apa kelebihan Set Kesuburan Lelaki ni?

Vitamin E Complex

Vitamin E biasanya disyorkan kepada lelaki untuk membantu mengatasi isu-isu kesuburan. Biasanya lelaki yang mempunyai masalah kesuburan mempunyai kadar vitamin E yang rendah sedangkan Vitamin E membantu meningkatkan pergerakan dan kualiti sperma, maka semakin mudahlah menjadikan seseorang wanita itu hamil. Hehe. Vitamin E juga merupakan antioksidan kuat yang membunuh radikal-radikal bebas yang boleh menyebabkan kerosakan dan kecacatan sperma untuk lelaki. Ini sekaligus mengurangkan risiko kecacatan dalam kelahiran dan keguguran. Lelaki yang mengambil vitamin E complex dalam beberapa bulan didapati dapat meningkatkan tahap kesuburan sehingga 10%.

Ok, terlalu banyak fakta. Heheh. Ok, senang cerita gini la. Kuantiti sperma akan jadi lebih banyak – air mani jadi lebih banyak!

Zinc Complex

Zink merupakan mineral penting untuk fungsi seksual lelaki. Ia terlibat dalam hampir setiap aspek pembiakan lelaki, termasuk metabolisme hormon, pembentukan sperma dan mobility sperma. Zink yang terdapat dalam air mani, meningkatkan jumlah sperma dan pergerakan, dan paras testosteron darah.

Kekurangan zink merendahkan hormon testosteron menurun dan jumlah sperma.Kandungan zinc yang rendah biasanya boleh menjadi faktor kemandulan – sebab ia menyebabkan kandungan sperma yang kurang. Hasil daripada beberapa kajian menunjukkan bahawa suplemen zink boleh memberi manfaat kepada lelaki yang mempunyai bilangan sperma rendah dan tahap testosteron yang rendah.

RDA untuk zink adalah 15 mg. Zink yang terdapat dalam bijirin penuh, kekacang, kacang, dan bijirin. Di samping mengambil makanan yang mengandungi zink, ahli terapi mencadangkan pengambilan 45 hingga 60 mg setiap hari makanan tambahan zink.

Ok, berbelit-belit juga fakta. Senang cite, air mani jadi lebih pekat!! Muehehehe! Saya nak cerita pun malu haih:mrgreen:.

Tapi saya pon naik segan lah kalau nak berbicara mengenai Set Kesuburan Lelaki ni. Senang cerita, para suami boleh lah suruh isteri masing-masing kol @ wassap @ mesej saya untuk maklumat lanjut tentang vitamin ni. LEbih mudah untuk saya terangkan kepada isteri anda. Hehe. Kalau suami pulak, ermm… just boleh direct isi form kat bawah ni, buat payment, inform saya dan saya terus postage kepad anda. Haha. Kurang sikit rasa malu ye tak? :mrgreen:So, untuk suami isteri yang kahwin jarak jauh, boleh je nak makan hari-hari. Tapi risau nanti suami di kejauhan angaukan bini di kejauhan sana. Hahahaha!! Kerana kedua-dua vitamin ni boleh dikire menyebabkan kegatalan semulajadi anda terhadap bini anda semakin bertambah!! Agak bahaya di situ. Hehe. Sebab itu kedua-dua vitamin ini biasanya kami panggil mereka sebagai Vitamin Cinta!!! Malah telah pun menjadi ketagihan para suami. Jangan tak tahu. So, pasangan yang inginkan cahaya mata, bolehlah mencuba ya.

ISI FORM ORDER

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. InsyaAllah kite usaha untuk bervitamin cinta dengan pasangan masing2. Ngaghahaha!!! :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Testimonial | Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee

Sepertimana yang ramai pengguna Shaklee tahu, ESP ni memang the most hot seller product Shaklee tau~!!! Oh, untuk yang masih baru, boleh rujuk tentang segala pasal Energizing Soy Protein di link di sini ya. Cara makan semua pun ada. Tak rugi tau pasal benda baik :D

Energizing Soy Protein (ESP)

Soya protein merbahaya? Eh siapa cakap? Pengambilan soya protein dalam dosage yang disarankan adalah baik dan tidak memudaratkan. Well, makan apa benda yang baik sekali pon, kalau makan bergelen2 tentulah tak elok. Makan buah oren berpuluh-puluh biji untuk dapatkan vitamin C sehari pon boleh buat cirit birit. So, berpada-pada lah makan. Usah main menghukum betul tak? :wink: Yang pasti saya sendiri merasai kebaikan ESP ni. Saya jenis banyak jerawat dan parut susah hilang. Kulit pula memang nampak kusam. Saya pengambil ESP hanya 2 scoop setiap pagi sebelum pergi kerja, pergh.. sudahlah rasa kenyang tak perlu heavy breakfast lagi, kulit pun makin cerah dan lembut, kesan jerawat pun makin cepat nak hilang. Eh Eh… bukan saya seorang mengalaminya tau.. ramai lagi.. jom kite tengok testimonial ESP jom!!!

Best kan? Heheh…Jom rasai kehebatan ESP dalam menghilangkan parut-parut luka dan parut jerawat anda~!! :mrgreen:

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. InsyaAllah kite usaha untuk menyusu bersama!!! :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Testimonial | Set Breastfeeding Shaklee – Part 4

Biarkan gambar berbicara. Muehehhehehe. Set Breastfeeding Shaklee. Masakan ramai berpuas hati jika ianya tidak bagus kan? :mrgreen:

 

 

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. InsyaAllah kite usaha untuk menyusu bersama!!! :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Testimonial | Set Kurus Shaklee Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!!

Hari ni teruja sangat terngok perubahan drastik seorang saudari kita ni yang selim melim dan gorgeous dengan bantuan Set Kurus Shaklee!!

Jom Tengok Gambar dulu. Malas nak bising2 sebab pasti ramai yang teruja!!

FRESH TESTI DIRI SENDIRI
==================

hadoi, taktau nak tulis ape sebenarnye..hihi meh saye explain aje tiap gambar tu ye ♥

April 2012
————
ok, time ni saye dh sarat mengandung, badan semakin mengembang sbb saye sgt2 kuat makan..hihi tgk tangan tu, kembang aje..smpai nk genggam tangan pun tak boleh, terlalu gemuk..overweight.. dari berat 50KG, jadi 80KG

August 2012
—————
time ni hari raya tahun lepas, berat tak timbang plak brape KG, tapi yang pasti, pakai jubat tu, sangat ketat..leh nampak tummy lapis2..satu perkataan saja MALU..orang tegur, bertanya..tapi nak buat macam mana, saya bersalin secara cesarean..tak boleh bertungku, berbedung, mengurut pun takleh usik bahagian perut..time ni jeans saye pakai size 32..huhu

January 2013
—————
start bulan September, saya bertekad dengan diri sendiri..i have to do something..bermula lah misi..sebelum2 ni, saya makan gak shaklee, amek esp, bcomp, vitamin c, set berpantang shaklee..tp start september, saya mula amek set slimming 😉 alhamdulillah dari size 32 inch, dah jadi 29 inch

February 2013
—————–
jengjeng..ni latest me !! time g bercuti dekat gold coast sepang, dengan family husband time celebrate birthday 3 generation (tokabah,husband(anak), adam(cucu))..hihi..alhamdulillah 😉 guess what, now jeans dah size 27 !! yeay !! dah boleh pakai jeans zaman study dulu..terus laju2 bukak robok lame, cari seluar2 lame, basuh before gi bercuti 😉 alhamdulillah dari beli saje2 je makan, sampaila sekarang saye dah join jadi independent distributer shaklee ..sambil2 menjana pendapatan, dapat gak mencantikkan diri..hihi *perasan seketika*..hihi

Hee.. tengok pon teruja. Aina Mardhiah ni mengambil Set Kurus Shaklee Untuk Ibu Menyusu. Ingat ya, ibu menyusu perlukan kalori yang tinggi untuk kualiti susu ibu yang lengkap. Maka, tak boleh ambil Set Cinch Shake Shaklee. Set Kurus Ibu Menyusu terdiri daripada  ESP, Lecithin, Herb-Lax, Alfafa, Lecithin.

Ops..ops…dengan syarat ya, makan secara konsisten, jadual memang kene ikut strictly. Haih.. kata nak kurus, tapi kalau masih melantak jugak, macam mana nak kurus ye dak :lol:

Untuk Jadual Makan Set Kurus Ibu Menyusu Shaklee.

Lecithin Mengemulsikan lemak supaya badan kite tak serap lemak-lemak ni. Lecithin bertindak sebagai pembersih salur darah, pengambilan Lecithin membantu mengemuksi dan memetabolismakan lemak, kolestrol dan trigliserida di dalam tubuh.Pelangsingan – Menghalang obesity. Pengambilan dalam kuantiti yang banyak dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan langsing yang seimbang. Makan 2 biji pagi selepas sarapan<<Makan 2 biji tengah hari selepas makan tengah hari<Makan 2 biji selepas makan malam
Omega Guard Omega ialah eseential fatty acid, yg diperlukan oleh tubuh kita utk sintesis protein utk otot & meningkatkan hormon leptin supaya kita tak rasa asyik nak makan je. Orang2 yg konsisten dgn omega biasanya kan rasa kenyang.Kalau lecithin tu dia directly menggumpal lemak, Omega ni dia indirectly, like bertindakbalas dgn hormone etc. Makan 2 biji selepas sarapan dan 2 biji selepas makan malam
Alfafa Complex Menyingkirkan lemak dan kolestrol – Kerana alfafa mengandungi saponin, serat yang bertindak seperti span untuk menyerap lemak dan kolestrol. Makan 2 biji pagi selepas sarapan<Makan 2 biji tengah hari selepas makan tengah hari<Makan 2 biji selepas makan malam
Herb Lax Merawat masalah sembelit, dan melawaskan najis. Merangsang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut daripada terus tersimpan lama di dalam perut yang boleh menyebabkan toksin. Mengempiskan perut. Mengurangkan ketegangan perut. 2 biji Makan sebelum tidur, 2, 3 kali sahaja seminggu
Energizing Soy Protein (ESP) Pembekal Tenaga – Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun badan, mencegah migrain, imsomnia, dan tekanan.Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh tubuh badan manusia.Sangat sesuai untuk mengelakkan gastrik semasa berdiet! 1 scoop pagi sebelum tidur, 1 scoop menggantikan minum petang, dan 1 scoop sebelum tidur supaya tidak gastrik

 

<

 

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. InsyaAllah kite usaha untuk kurus bersama!!! :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Testimonial | Set Menyusu Shaklee

Salam, lagi nak share pasal Set Menyusu Shaklee. Testimonial lagi, lagi dan lagi~!!!! MasyaAllah. Semakin femes ya Shaklee ni. Semakin ramai menggunakannya. Meskipun ramai yang mengkondemnya. Heheheh. Jangan jeles sayang-sayang sekalian. Meskipun kita berlainan aliran dan pendapat, tak salah jika ada customer ingin mencuba disebabkan oleh testimonial yang semakin banyak dan mencanak2 ni.

Sharing is Caring, walaupun anda mungkin kata kami pengedar Shaklee ni mempergunakan pelanggan untuk mengaut untung. Huhuhu :cry: Hakikatnya, kami belajar tentang semua supplement. Kami dah rasa kebaikannya, dan kami semakin sihat denganya, InsyaAllah. Jika ada customer yang kurang berpuas hati atau tak berpuas hati, kami juga tak memaksa mereka untuk meneruskan pengambilannya. Selagi ia membantu, insyaAllah kami akan bantu beri konsultansi sebaiknya.

Jom lihat apa testimonial Set Menyusu Shaklee terbaru 8)

Testimonial Set Menyusu Shaklee

 

Teruja kan? Tidaklah semestinya seseorang ibu yang berjaya dalam penyusuan tu perlu untuk mengumpul stok segebini banyak pun. Tak semestinya ya puan-puan. Sebab demand setiap anak-anak juga berbeza-beza. Malah pekerjaan setiap ibu juga berbeza-beza. Ada ibu-ibu yang direct feeding sahaja pun mampu menyusukan anak mereka sehingga 4 tahun lamaya. Malah tiada puna stok susu langsung. Jadi jangan lupa tanyakan juga pada kaunselor susu ibu anda ya  :D

Kami bercerita berdasarkan pengalaman kami yang makan Shaklee merasakan kehebatan Shaklee dalam menjayakan penyusuan susu ibu – secara tak langsung ya. Kerana, bila ibu sihat dan ceria, InsyaAllah susu ibu pun tak malu-malu kucing nak keluar. Heheheh. Nak tengok lagi testimonial set menyusu SHaklee? Boleh klik link-link di bawah ya :-)

TESTIMONIAL SET MENYUSU SHAKLEE 1

TESTIMONIAL SET MENYUSU SHAKLEE 2

>

Dan nak tau juga apa yang terkandung dalam Set Menyusu Shaklee ni? Boleh klik link di bawah pula ya

>

SET B – PENYUSUAN SUSU IBU SHAKLEE

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. InsyaAllah kite usaha menyusu selagi upaya!!! :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...