Set Kecantikan Kulit Shaklee – Testimonial Pelanggan Yang Berpuas Hati

Perkongsian tentang Set Kecantikan Kulit Shaklee untuk kulit yang cantik dan berseri. Semakin ramai di antara kita memilih antioksidan hebat ini untuk memperbaiki kulit masing-masing. Alhamdulillah, semakin banyak review yang sangat-sangat baik dan memberangsangkan. Selain pemakanan yang betul dan berkhasiat, kita harus memastikan kandungan nutrien yang diperlukan untuk sel-sel tubuh badan kita memperbaiki struktur kulit badan kita. Bukan main semberono je makan tau :-)

 

Kata beliau yang kini sudah pun menjadi salah seorang keluarga Shaklee kami:

Assalam.. selamat petang geng GBS. sebelum ni dok tengok je testi orang. so ari ni nk share testi saya plk la. hehe.. saya ni ada masalah jerawat, parut2 jerawat, strechmark lps bersalin, resdung, dan mcm2 lagi mslh intim wanita. saya dok google produk yg terbaik utk masalah2 saya ni. mmg mcm2 bnd sy mkn. mcm2 produk muka sy dok cube tp sumenye mcm xde hasil. duit plk makin lama makin kering.hehe. saya tertarik dgn 1 akak ni slalu promote produk shaklee. sy pun try SET D(VITAMIN C+ VITAMIN B COMPLEX + VITAMIN E) + ALFALFA. berkat makan dengan konsisten dan displin, alhamdulillah masalah kulit saya dapat diatasi. even tgh period pun jerawat xnaik dah. klau naik pun cpt je kecut. parut2 muke still ada tp dah xmerah mcm dlu lagi. masalah resdung saya juga alhamdulillah da beransur kurang. nk makan seafood pun xpyh la pk byk kali. balun je apa yg ada.hehe. sbb saya yakin dgn keberkesanan alfalfa. hihi.. yang penting, minum 2-3 liter air shari supaya nutrien dapat diserap pada kadar optimum. sebenarnya, kecantikan kulit ni bmula dari dalam. even kite pki produk mahal utk muke tp dalaman kite pnuh dgn toksin mmg xkan berhasil. itu bgi pandangan saya la. dulu saya cume pelanggan je tapi sekarang da jadi dealer kerana saya yakin dgn shaklee. terima kasih kak Raihan’s Vita-Shop sbb knalkan saya dgn produk ni. 🙂

Set mana yang diambil beliau? Berikut adalah setnya.

Bagaimana? Mahu tahu lebih lanjut tentang Set Kecantikan Kulit Shaklee ni untuk mencantikkan kulit anda? Jangan segan dan malu ya hubungi saya :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Set Bersalin Shaklee: Testimonial Pelanggan Yang Berpuas Hati

Set Bersalin Shaklee – Kali ni saya ingin kongsikan bersama pengalaman ibu baru ini yang menggunakan vitamin Shaklee sebagai Set Bersalin beliau. Ternyata beliau amat berpuas hati dengan kesannya. Semoga pengalaman beliau dapat memberi manfaat kepada ibu-ibu baru yang tercari-cari set bersalin berkesan.

Kata beliau tentang Set Bersalin Shaklee ni:

Salam semua .. Harini saya nak sambung testimoni saya. Sebelum ni testimoni saya tentang set Ibu mengandung. Kali ni saya cerita semasa berpantang dan sekarang ni iaitu menyusu kedua2 anak saya dengan sepenuhnya. Selepas saya bersalin saya still masih sambung set mengandung tu iaitu vit c, vitalea, vit b comp dan ostematrix. Tapi cuma tambah esp sahaja. Alhamdulillah, sepanjang saya berpantang tiada apa2 masalah. Yang pertama saya operate, yang kedua ni alhamdulillah saya normal. masih ingat lagi doctor dah suruh masuk labour room, saya cepat2 minum esp agar ada kekuatan masa nak push. alhamdulillah, 2x push sahaja. sebab 1st time kan, so tak tahu nak push macam mana. Selepas bersalin pon saya masih ada kekuatan lagi untuk berjalan ke toilet. nurse dah risau takut saya jatuh. tapi alhamdulillah masih ada kekuatan untuk berjalan sikit. Dan masa berpantang ni juga saya masih menyusukan anak pertama saya yang berumur dua tahun. Ikutkan masa anak pertama, susu saya tidak la semeriah anak kedua ni. Masa anak pertama saya tidak makan apa2 suppliment pon. Yang kedua ni baru saya makan shaklee. Saya bukannya nak mendabik dada ataupon riak sebab saya banyak susu, tapi inilah hasilnye selepas saya makan shaklee. Saya hanya ingin menkongsikan cerita saya . saya sokong dan suka sangat bila ada kawan2 saya yang baru sahaja melahirkan anak dan mahu menyusukan anak dengan susu badan sepenuhnya. saya sokong sangat . Dan memang banyak perbezaan antara masa pantang yang pertama dan yang kedua ni. Alhamdulillah sebab bila dah dua2 menyusu pon, saya tetap pump untuk simpanan bila saya dah kerja nanti. Yang paling saya suka makan shaklee ni juga sebab kulit2 gatal saya dulu dah hilang. Memang hilang. Saya berani tulis testimoni ni sebab memang ia sangat berkesan. Bersyukur sangat. Mungkin saya serasi dengan produk ini. Tu sebab saya berani memperkatakan shaklee ini hebat. Tapi tidak lupa juga kuasa Allah yang menentukan semuanya.

* saya ada buat esp tu sebagai masker. Memang berkesan. Alhamdulillah. Jom try buat esp sebagai masker. InsyAllah kulit muka akan jadi bersih. Jerawat pon akan mengecut.

Alhamdulillah, beliau berpuas hati dengan produk Shaklee ni. Anda bagaimana?

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...