Pakej Set Bersalin / Set Berpantang Shaklee Untuk Ibu Baru

 

Kami di nor.produkvitamin.com menyediakan beberapa pakej set bersalin / set berpantang untuk ibu-ibu yang baru melahirkan anak. Ini memberikan fleksibiliti kepada ibu-ibu untuk memilih set yang bersesuaian dengan mereka di samping memenuhi budget kewangan masing-masing.

Secara amnya, ibu bersalin boleh mengambil produk-produk berikut dari Shaklee. Kesemuanya telah terbukti banyak membantu ibu-ibu bersalin untuk menjalani tempoh berpantang dengan lebih sihat, ceria, cergas tanpa kemurungan dan stress berlebihan. InsyaAllah.

Produk Shaklee

  1. Energizing Soy Protein (ESP)
  2. Vitamin C (Vita-C Plus)
  3. VitaLea Multivitamin
  4. B-Complex
  5. Alfafa
  6. Zinc Complex
  7. Ostematrix
  SET                        KANDUNGAN                                           MAKLUMAT NUTRISI
SETC Vita-Lea Multivitamins Mengandungi MultiVitamin & Multimineral. Membekalkan keperluan nutrisi tubuh badan. 28 jenis multivitamin dan multimineral lengkap dengan zat besi untuk kesihatan optimum
B-Complex Menggalakkan kesihatan jantung metabolisme tenaga dan replikasi DNA yang sihat. Menukarkan makanan menjadi tenaga. Mengurangkan simptom kemurungan dan tekanan. Meningkatkan fungsi otak. Terdiri dari 8 vitamin B dengan asid folik. Membantu mengurangkan depresi terutama ibu bersalin. Membantu metabolism dan pembinaan sel darah merah.
Vita-C Plus (Vitamin C Sustained Released) Anti-oksidan Semulajadi. Berupaya mengekalkan integriti sel badan. Menggalakkan gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah supaya sihat. Menolong mengurangkan simptom allergik.Vitamin C pelepasan perlahan2 sesuai untuk bekalan vitamin C sepanjang hari.
Zinc Complex Menghalang rambut gugur. Meningkatkan sistem imun badan. Menolong penyembuhan dan masalah jeragat. Kesihatan prostat. Meningkkatkan daya seksual dan pertumbuhan organ. Mengelakkan kelesuan, menyembuhkan luka, menjaga kesihatan sel.
SET C + Kalsium Ostematrix Lebih dari sekadar kalsium.Membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium vitamin D dan mineral zink tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kalsium+ Magnesium + Vitamin D + mineral lain untuk kesihatan tulang & bermanfaat untuk penyusuan ibu
SET C + Milk Booster  Alfafa Complex Kaya dalam nutrisi dan mineral surih. Mengurangkan toksin. Melegakan rasa kebas dan sakit sendi. Mengandungi enzim penting untuk penghadaman makanan. Mengecutkan Rahim, membanyakkan susu ibu, mgnurangkan sakit sendi, membuang toksin.**Awas jika anda ada alergi alfalfa, penyakit autoimune & SLE, anda TIDAK BOLEH mengambil alfalfa.
SET C + ESP Energizing Soy Protein (ESP) Membekalkan tenaga. Menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan otot. Penting untuk kanak-kanak, ibu menyusukan dan mereka yang sedang pulih dari sakit. Protein soya non-GMO yang terdiri dari asid amino utk pembinaan sel tubuh dan bermanfaat untuk penyusuan susu ibu.
>

Banyak kelebihan dan kebaikan set bersalin / set berpantang Shaklee ni. Antaranya adalah, ianya diproses daripada sumber yang terbukti semulajadi dan menjalani R&D dan ujian klinikal. Ia juga terbukti berkesan dan selamat. Amat sesuai untuk ibu bersalin dan berpantang. Malah terbukti berjaya mengatasi masalah keguguran rambut yang sering dialami oleh ibu apabila bayi mula menjejak umur 3 hingga 6 bulan.

Apa kata kita tengok testimonial vitamin selepas bersalin Shaklee ni. Semakin pemes tau. Sebab ia amat berkesa, selamat. Semua pun ada no KKM. Mereka bukan sahaja tampak segar bertenaga dan ceria, malah amat sihat dan macam tak baru lepas bersalin pun. Hehe. Nak tengok testimonial? Klik link di bawah naaa. Saya bukan cakap kosong. Hehe.

 

TESTIMONIAL SET BERSALIN 1

TESTIMONIAL SET BERSALIN 2

 >

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

ATAU

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI DAN MENDAPATKAN HARGA AHLI (MEMBER) SHAKLEE

<

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

 

 

Mealshakes

Anak anda mengalami masalah susah makan?
Cerewet dalam pemilihan makanan?
Buntu mencari menu makanan anak?

Meal Shakes dari Shaklee dapat membantu anda!


Meal Shakes keluaran Shaklee mengandungi sumber-sumber protein yang kaya dengan vitamin dan garam mineral tambahan. Ia juga mengandungi ke semua sembilan asid amino penting yang diperlukan oleh tubuh badan untuk tumbesaran yang sihat dan perlindungan kepada kesihatan yang optimum. Nutrisi di dalamnya amat mudah diserap oleh tubuh badan. Meal Shakes Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi iaitu buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactabumin (iaitu sejenis ekstrak susu) dan lain-lain.

Meal Shakes Shaklee

Meal Shakes Shaklee amat sesuai digunakan oleh segenap lapisan masyarakat sama ada bayi, anak-anak yang sedang membesar, ibu hamil / mengandung, para atlit, golongan vegetarian, pesakit, orang bekerjaya yang tidak sempat menyediakan makanan berkhasiat, baik lelaki mahupun wanita.

Setiap hidangan yang dicadangkan membekalkan 35% nutrisi harian yang diperlukan dengan 23 vitamin dan mineral asas. Sumber nutrisi yang kaya dengan fiber dan protein. Malah hanya mepunyai 240 kalori sahaja untuk setiap hidangan  apabila diambil bersama susu rendah lemak. Ia juga kaya dengan kalsium dan mempunyai nilai GI (Glycemic Index) yang rendah. Amat sesuai untuk pesakit diebetes.

Hidangan yang lazat, berkhasiat dan mudah disediakan yang pasti akan digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

 

Kebaikan dan kelebihan Meal Shakes Shaklee

  1. Nutrisi lengkap – menyediakan 24 jenis vitamin, garam mineral dan zat yang diperlukan oleh tubuh.
  2. Membekalkan nutrisi kepada sel tubuh badan. kaya dengan protein (yang tidak mengandungi laktosa), dapat membantu membina sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah sistem imun dan lain-lain.
  3. Membantu tumbesaran – mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan utuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar. Amat sesuai untuk kanak-kanak dan anak-anak yang sedang membesar.
  4. Antioksidan – mengandungi Vitamin A, C, E, zinc, dan selenium yang merupakan agen anti-oksidan yang bertindak melawan penyakit dan melambatkan proses penuaan.
  5. Mengambalikan seri wajah – mengandungi Vitamin B yang lengkap, zat besi yang cukup untuk membina sel darah merah yang sihat, sekaligus menjadikan wajah dan kulit lebih cantik dan sihat.
  6. Detox Agen – menggalakkan detoksifikasi iaitu proses perkumuhan yang sihat. Kerana ia kaya dengan serat dan fiber untuk membantu membunag lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
  7. Lazat – ianya enak diambil bersama susu dan buah-buahan menjadi milkshakes yang sedap.

Cara menggunakan  cara bancuhan
Campurkan 2 sudu besar Meal Shakes Shaklee bersama Energy Soy Protein (ESP) atau Performance Drink, atau diminum begitu sahaja.
Sesuai juga dicampurkan dengan susu dan buah-buahan untuk menjadi milkshakes buah-buahan.
Untuk bayi yang susah makan, boleh dicampurkan satu sudu kecil di dalam susu botol.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

 >

Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com; Phone: 017-7672250

Energizing Soy Protein (ESP) – Apa kata pelanggan?

Nor Hazizun Awang berkongsi pengalamannya dengan Energizing Soy Protein (ESP).

Saja nk berkongsi cerita dan testimoni saya sendiri selepas mengambil produk shaklee semasa berpantang sehingga sekarang.

Energizing Soy Protein (ESP)
– susu jadi pekat
– breast cepat penuh
– rasa sangat sedap

Ostematrix
– tak letih walaupun selalu berjaga malam menyusukan anak
– bangun pagi sangat cergas sampai terlupa nak rehat bila dh bat kerja rumah
– gigi dah tak sakit lagi
– yang menakjubkan kaki anak saya yg sebulan lebih sangat kuat sebab dia asyik nak berdiri jer bila kita angkat dia. saya rasa mungkin sebab ostematrix sbb 2 orang anak saya sebelum ni tak macam tu.

Alfafa
– susu sangat-sangat banyak
– baju selalu basah kalau lambat pam atau menyusu ank
– Baby selalu tercungap2 sebab ssu laju sangat sampai muka dia habis kna susu kalau dia lepas sebab tak sempat nak hisap. 🙂
– makan alfalfa selepas makan malam dah cukup untuk keperluan baby keesokan hari. so, saya tak perlu nak makan 3x sehari alfalfa. Sangat jimat.

Vitamin C
– sejak ambik Vitamin C, alhamdulillah belum pernah kena selsema lagi.

Alhamdulillah, sehingga ke hari ini sy belum bagi lagi susu formula pada anak saya yang berumur 2 bln… sebab 2 orang anak saya sebelum ni dah bagi susu formula masa dalam pantang lagi sebab susu tak banyak.. syukur sangat-sangat… Allah murahkn rezeki anak saya kali ini..

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com; Phone: 017-7672250

Energizing Soy Protein (ESP)

 Energizing Soy Protein (ESP) 

Ia merupakan minuman soya rendah lemak yang amat berkhasiat. Ia adalah non-GMO (non-genetically modified organism) bIa juga merupakan bermaksud ia bukanlah organisma yang diubah secara genetik.  Ia juga merupakan sumber protein biologi yang lengkap untuk keperluan seisi keluarga dengan adanya 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh badan.

Kelebihan Energizing Soy Protein (ESP)

  1. Protein membantu membina dan memperbaiki tisu-tisu badan
  2. Energizing Soy Protein mengandungi 14 gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk menyihatkan jantung
  3. Setiap hidangan membekalkan 50% keperluan kalsium untuk menyokong pertumbuhan tulang yang kuat. Setiap canister ESP boleh digunakan untuk 30 hidangan.
  4. Mengandungi kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat, payudara dan simptom menopaus
  5. Hidangan yang serba lengkap – simber protein dan lain-lain khasiat utama yang ideal
  6. Indeks glesemik (G.I) yang rendah iaitu 39 untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah yang optimum, menjadikan ESP sangat sesuai untuk penghidap kencing manis.
  7. Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh tubuh badan manusia.

Manfaat Utama Energizing Soy Protein (ESP)

  1. Awet Muda – Asid amino amat penting untuk membina kuku, otot, rambut, darah, organ, kulit, gland, dan lain-lain. Pengambilan yang konsisten adalah kunci kepada awet muda.
  2. Baik untuk Hormon – Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, yang mana fungsinya sama dengan hormon estrogen wanita. Ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung.
  3. Baik untuk Prostat – Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti berupaya menghalang pertumbuhan dan penularan sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan yang mana sel radikal bebas ini berupaya menukarkan sel DNA asal kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat.
  4. Kulit Remaja – Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan kelembapan kulit dan kepejalan otot, mempercepatkan penyembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.
  5. Pembekal Tenaga – Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun badan, mencegah migrain, imsomnia, dan tekanan.
  6. Membaiki pigmentasi kulit – Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan penuaan.
  7. Membaiki Memori – Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.
Cara Pemakanan / Pengambilan Energizing Soy Protein (ESP)
2 – 3 kali sehari, 2 sudu besar (sekiranya dalam keadaan perut kosong). Boleh dicampur dengan Meal Shakes, dan Performance Drink.
,
,
Antara Resepi Lain Pengambilan Energizing Soy Protein (ESP)
  1. ESP + Air suam
  2. ESP+ Fresh Milk
  3. ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP..bukan sahaja bertenaga..boost milk production malah energized)
  4. ESP + SusuAnmu
  5. ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  6. ESP + Nesvita 3in1
  7. ESP + jus twister tropicana ESP
  8. ESP + Ribena
  9. ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  10. ESP + Milo/Horlicks
  11. ESP + sirap bandung
  12. ESP + Meal Shake + Aiskrim
Testimonial Pelanggan Tentang Energizing Soy Protein (ESP)

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

 >

Nama: Noreha binti Mahat; ID Shaklee: 1073023; Emel: nur_imtinan09@yahoo.com; Phone: 017-7672250

SET B – Ibu Menyusu / Breastfeeding Shaklee

Kami di Vitamin IbuCergas menyediakan 3 jenis Set B Ibu Menyusu / Breastfeeding Shaklee yang berbeza untuk keperluan ibu yang berada dalam keadaan penyusuan yang berbeza. Beberapa pengetahuan am perlu diambil kira. Seperti pengambilan kalsium semasa menyusu. Kita sedia maklum, kalsium amat penting terutamanya kepada ibu yang menyusukan bayi. Sekiranya kita tidak mengambil supplement kalsium atau minum susu, susu badan yang kita hasilkan akan dibekalkan melalui badan kita sendiri! Menjadikan kebarangkalian osteoporosis semakin meningkat. Kami memberi fleksibiliti pilihan ibu menyusu yang bertepatan dengan budget kewangan anda.

 >

Set B 

Set ini merupakan set paling asas yang terdiri dari Vitalea, B complex, Vitamin C & Alfalfa. Set ini sesuai untuk ibu-ibu menyusu yang masih baru lagi berjinak-jinak dengan produk Shaklee. Kira untuk ibu baru yang nak try atau ‘test’ berkesan atau tidak.
Siapa yang perlukannya?

  1. Ibu menyusu yang tidak mempunyai masalah penyusuan. Iaitu ibu yang memperoleh hasil perahan susu ibu melebihi 3 oz setiap kali pump atau setiap sesi.
  2. Ibu menyusu yang mahu memperkayakan nutrisi susu ibu.
  3. Ibu menyusu yang sihat dan mahu kekalkan kesihatan tubuh badan ibu.

>

Set B1

 

Set ini merupakan set asas penyusuan breastfeeding yang digabungkan dengan Ostematrix untuk sumber kalsium optimum untuk si ibu. Set ini terdiri dari Vitalea, B complex, Vitamin C, Alfalfa & Ostematrix.
Siapa yang sesuai ambil?

  1. Ibu menyusu yang seringkali merasai keletihan melampau.
  2. Ibu menyusu yang alah atau allergi dengan susu lembu. Sumber kalsium perlu diperolehi dari sumber lain selain susu lembu.
  3. Ibu menyusu yang ada masalah kekurangan kalsium.
  4. Ibu menyusu yang stress dengan kerja seharian.

 >

Set TRIPLE M (3M)

Set ini adalah set ibu menyusu Shaklee penuh lengkap yang terdiri dari Vita-lea, B complex, Vitamin C, Alfalfa, Ostematrix dan Energizing Soy Protein (ESP).Ia menjadi set PALING LARIS. Siapa yang disarankan mendapatkan set ini?

  1. Ibu yang mempunyai bayi kembar, anak susuan atau bayi yang kuat menyusu.
  2. Ibu yang ingin melakukan induce lactation (menyuskan tanpa mengandung), relaktasi iaitu ibu yang mahu menyambung semula penyusuan yang terhenti.
  3. Ibu yang nak ingin mula kumpul stok susu badan.
  4. Ibu yang menghadapi masalah di mana berat badan bayi tidak meningkat tetapi berat badan si ibu sendiri semakin bertambah.
  5. Ibu yang mempunyai masalah hasil perahan terlalu sedikit kurang 1 oz untuk setiap kali perahan digalakkan untuk berikhtiar menggunakan set ini.
Maka, dengan adanya Set Ibu Menyusu / Set B Breastfeeding Shaklee yang berbeza-beza ini, kami dapat menyediakan pakej bersesuaian dengan budget anda. Usah khuatir. Kami juga ibu menyusu seperti anda juga:D

Dapatkan juga jadual pam susu ibu yang efisien untuk tingkatkan hasil stok susu ibu anda DI SINI.

Ingin Pam Susu / Breastpump yang membantu anda mengumpul Stok Susu Ibu DI SINI

>

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

 >

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

ATAU

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI DAN MENDAPATKAN HARGA AHLI (MEMBER) SHAKLEE

<

Nama: Noreha binti Mahat

Emel: nur_imtinan09@yahoo.com

Phone/message/wassap: 017-7672250

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...